Vegyünk egy nagyon, nagyon, nagyon csúnya lányt. én összejönnék vele, de csak úgy, hogy ha megyünk az utcán ő pár méterrel egy kicsit előrébb megy, hogy az emberek ne vegyék észre, hogy én vele vagyok. (? )
és a beszélgetést úgy oldanám meg, hogy miközben sétálunk ő kb 20-25 méterrel megy előttem és telefonon beszélgetnénk.
Én még nem voltam soha lánnyal...és ezt úgy oldanám meg, hogy amikor együtt leszek vele a villanyt lekapcsolom, hogy ne lássam a ronda arcát.
Van itt ilyen lány aki nagyon csúnya és nincs barátja, de belemenne egy ilyen kapcsolatba ezekkel a kompromisszumokkal?
21f
# 30
Azért mert egy átlagos vagy még az alatti, alatti, alatti kinézetű lány sem jönne össze velem, de nem, hogy összejönni, még szóba se állnának velem, mert sajnos én is nagyon, nagyon, nagyon csúnya vagyok....
ezért.
# 31
Ebben az esetben, hogy jössz te ahhoz, hogy ne mutatkozz egy olyan lánnyal, aki külsőleg passzolna hozzád?
Téged is letagadhatna bárki és hidd el, nagyon rosszul éreznéd magad, ezt tartsd észben mindig!
Csak azt add, amit te is szívesen fogadnál!
Én nem akadok fel ezen, cserébe ő is letagadhat engem, semmi rossz nincs ebben.
Nem tudnám elviselni azt, hogy az emberek az itcán megbámulnának bennünket.
"a két ronda dög megtalálta egymást" stb, stb, stb.....tehát ezért lenne jó egy olyan lány akinek nem lenne para bevállalni ezt....
Ne érdekeljen már, hogy a rosszindulatú emberek mit mondanak...
Ne aggódj... szebb külsejű emberekről is ugyanúgy magyaráznak.
Szerintem meg jobb lenne, ha azt mondanák, hogy egymásra találtatok, mint azt, hogy ő meg olyan csúnya, hogy egy lány sem áll le vele.
Nagyon nagy hiba, hogy sok ember azzal törődik, hogy mások mit gondolnak... rengeteg jó kapcsolattól, rengeteg szép és emlékezetes élménytől fosztják meg magukat.
Azok az emberek, akik más csúnyaságán viccelődnek úgy, hogy az illető nem tehet arról, hogy nem egy bizonyos, elfogadott kinézete van, azzal csak magukat minősítik és az ilyen embereken érdemes jót nevetni.
# 36
Ez mind szép és jó, csak a helyzet az, hogy még lányt se találtam magamnak aki összejönne velem.
Na mindegy....
Én is legalább annyira ronda lehetek, mint te, de szerintem velem még egy ilyen nagyon-nagyon ronda lány sem jönne össze velem semmilyen formában.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!