Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vegyünk egy nagyon, nagyon,...

Vegyünk egy nagyon, nagyon, nagyon csúnya lányt. én összejönnék vele, de csak úgy, hogy ha megyünk az utcán ő pár méterrel egy kicsit előrébb megy, hogy az emberek ne vegyék észre, hogy én vele vagyok. (? )

Figyelt kérdés

és a beszélgetést úgy oldanám meg, hogy miközben sétálunk ő kb 20-25 méterrel megy előttem és telefonon beszélgetnénk.

Én még nem voltam soha lánnyal...és ezt úgy oldanám meg, hogy amikor együtt leszek vele a villanyt lekapcsolom, hogy ne lássam a ronda arcát.

Van itt ilyen lány aki nagyon csúnya és nincs barátja, de belemenne egy ilyen kapcsolatba ezekkel a kompromisszumokkal?

21f

2013. okt. 13. 15:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Gyerekek ez egy nő nem pasi:DD

Ez ugyan az a nő aki a Családi kapcsolatokál magát Jennifer akárkicsodához hasonlította.

Ez egy betegagyú..agyára ment a cépsége, azért kreál ilyen kérdéseket:DD

2013. okt. 13. 15:47
 22/39 anonim válasza:
el tudom képzelni, te hogy nézhetsz ki... ez szánalmas ember, szedd már össze majd és gondolkozz egy picit, bár kétlem, hogy menni fog, ha veled ezt csinálnák, hogy esne?
2013. okt. 13. 15:48
 23/39 A kérdező kommentje:

Adnék neki pénzt. Vennék neki ajándékokat, ruhát, ékszereket meg ilyesmiket.

Tehát éreztetném vele, hogy szeretem meg, hogy fontos nekem.

2013. okt. 13. 15:48
 24/39 anonim ***** válasza:
Sokra mész a pénzzel és az ajándékkal ha épp azt felejted el kimutatni, hogy szereted és becsülöd. IQ fighter.
2013. okt. 13. 15:50
 25/39 anonim ***** válasza:
csak egy kicsit erőltetett
2013. okt. 13. 15:51
 26/39 A kérdező kommentje:

Nem értitek!

Én szeretném, tiszta teljes szívemből, csak utcán nem mutatkoznék vele, meg nem vállalnám föl senki előtt sem.

Az anyám előtt is letagadnám...pl ő nem is tudna róla...vagy mások.

2013. okt. 13. 15:54
 27/39 anonim ***** válasza:

Remélem,hogy kamu.

Amúgy inkább neki kéne téged letagdnia.

2013. okt. 13. 15:56
 28/39 anonim ***** válasza:
*letagadnia
2013. okt. 13. 15:57
 29/39 A kérdező kommentje:

mind 1.

Nem értitek, mert nem vagytok olyan helyzetben mint én.

Nem is csodálkozom!!!!

2013. okt. 13. 15:59
 30/39 anonim ***** válasza:
De te miért szeretnél iylen kapcsolatot? Miért nem jössz össze egy átlagos kinézetű lánnyal, akivel mersz mutatkozni?
2013. okt. 13. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!