Vegyünk egy nagyon, nagyon, nagyon csúnya lányt. én összejönnék vele, de csak úgy, hogy ha megyünk az utcán ő pár méterrel egy kicsit előrébb megy, hogy az emberek ne vegyék észre, hogy én vele vagyok. (? )
Figyelt kérdés
és a beszélgetést úgy oldanám meg, hogy miközben sétálunk ő kb 20-25 méterrel megy előttem és telefonon beszélgetnénk.
Én még nem voltam soha lánnyal...és ezt úgy oldanám meg, hogy amikor együtt leszek vele a villanyt lekapcsolom, hogy ne lássam a ronda arcát.
Van itt ilyen lány aki nagyon csúnya és nincs barátja, de belemenne egy ilyen kapcsolatba ezekkel a kompromisszumokkal?
21f
2013. okt. 13. 15:34
11/39 anonim válasza:
Szerintem ez kamu. Ha meg nem, akkor te beteg vagy. Ez nem kapcsolat.
12/39 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy a kérdésednek még egy kis része sincs komolyan gondolva.
13/39 anonim válasza:
Kérdező, én ezt egy beképzelt, szép csajjal csinálnám meg a helyedben! Az megérdemelné!
14/39 anonim válasza:
"bizalmat adok neki"
Már, hogy bízzon az ember egy olyan másik félben aki nem akar vele mutatkozni és csak telefonon kommunikálna vele?
Szerintem te is zokon vennéd ha a saját barátaid így állnának hozzád, hogy nem hogy a szerelemed.
15/39 A kérdező kommentje:
Úgy adnék neki bizalmat, hogy szeretni fogom és kitartok mellette, vagyis addig amíg nem válok a terhére.
2013. okt. 13. 15:41
16/39 anonim válasza:
Ostobenkó...neked sem lesz nőd, gratula.
17/39 anonim válasza:
21 évesen ilyen gondolkodással csak kutyát fogsz találni...abból is vmi keveréket!szánalmas vagy!
18/39 anonim válasza:
nálad a "szeretni fogom és kitartok mellette" azt jelenti, hogy b@đzu! fogod amíg meg nem unja?
Ha szereted, akkor miért nem vállalod fel?
19/39 anonim válasza:
De bezzeg, amikor egy csaj csinál ilyet egy "lúzer" sráccal, akkor egyetértően bólogattok is rá, igaz hölgyeim?! Az a srác bezzeg nem érdemel mást, ahogy szoktátok mondani...
20/39 anonim válasza:
És ennek pontosan melyik része is a szeretet? Az, hogy letagadod az ismerőseid előtt és nem mutatkozol vele nyilvánosan, vagy az, hogy külön csúnyasága miatt keresed és ezt a "kapcsolat" alatt több alkalommal is ki akarod hangsúlyozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!