Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vegyünk egy nagyon, nagyon,...

Vegyünk egy nagyon, nagyon, nagyon csúnya lányt. én összejönnék vele, de csak úgy, hogy ha megyünk az utcán ő pár méterrel egy kicsit előrébb megy, hogy az emberek ne vegyék észre, hogy én vele vagyok. (? )

Figyelt kérdés

és a beszélgetést úgy oldanám meg, hogy miközben sétálunk ő kb 20-25 méterrel megy előttem és telefonon beszélgetnénk.

Én még nem voltam soha lánnyal...és ezt úgy oldanám meg, hogy amikor együtt leszek vele a villanyt lekapcsolom, hogy ne lássam a ronda arcát.

Van itt ilyen lány aki nagyon csúnya és nincs barátja, de belemenne egy ilyen kapcsolatba ezekkel a kompromisszumokkal?

21f

2013. okt. 13. 15:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kamu. Ha meg nem, akkor te beteg vagy. Ez nem kapcsolat.
2013. okt. 13. 15:38
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtass meg, hogy a kérdésednek még egy kis része sincs komolyan gondolva.
2013. okt. 13. 15:38
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én ezt egy beképzelt, szép csajjal csinálnám meg a helyedben! Az megérdemelné!
2013. okt. 13. 15:39
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

"bizalmat adok neki"

Már, hogy bízzon az ember egy olyan másik félben aki nem akar vele mutatkozni és csak telefonon kommunikálna vele?

Szerintem te is zokon vennéd ha a saját barátaid így állnának hozzád, hogy nem hogy a szerelemed.

2013. okt. 13. 15:39
 15/39 A kérdező kommentje:
Úgy adnék neki bizalmat, hogy szeretni fogom és kitartok mellette, vagyis addig amíg nem válok a terhére.
2013. okt. 13. 15:41
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ostobenkó...neked sem lesz nőd, gratula.
2013. okt. 13. 15:43
 17/39 anonim ***** válasza:
75%
21 évesen ilyen gondolkodással csak kutyát fogsz találni...abból is vmi keveréket!szánalmas vagy!
2013. okt. 13. 15:44
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

nálad a "szeretni fogom és kitartok mellette" azt jelenti, hogy b@đzu! fogod amíg meg nem unja?

Ha szereted, akkor miért nem vállalod fel?

2013. okt. 13. 15:44
 19/39 anonim ***** válasza:
De bezzeg, amikor egy csaj csinál ilyet egy "lúzer" sráccal, akkor egyetértően bólogattok is rá, igaz hölgyeim?! Az a srác bezzeg nem érdemel mást, ahogy szoktátok mondani...
2013. okt. 13. 15:45
 20/39 anonim ***** válasza:
És ennek pontosan melyik része is a szeretet? Az, hogy letagadod az ismerőseid előtt és nem mutatkozol vele nyilvánosan, vagy az, hogy külön csúnyasága miatt keresed és ezt a "kapcsolat" alatt több alkalommal is ki akarod hangsúlyozni?
2013. okt. 13. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!