Ma pont azzal koptattak le, hogy nem vagyok bulizós, mert nem járok oda és nem iszom alkoholt. Momdtam, nekem más a buli, de ha neki minden hétvégén a pia, diszkó a buli ahol elveri a fizetését,akkpr ne is folytassuk az ismerkedést. Psze meg sem próbált maradni. Nem vagyok kocka, sem otthonülő, de sosem mozgatott ez a két dolog. Nagyon bánt, hogy azt mondta, nem vagyok bulizós meg milyen hogy ebben a korban nem iszom...viszont jó, hogy ki tudtam mondani a végszót. Lehet kezdek érni? Nagyon bánt, hogy mindig ilyen nőkbe futok bele és pancsernak mondanak.... Más nőre vágyom. 23/f
egyáltalán nem baj,én sem szeretem a diszkókat,inkább járok koncertekre.
2013. okt. 12. 16:44
4/10 anonim válasza:
Álompasi vagy :) 20l
2013. okt. 12. 16:45
5/10 anonim válasza:
Nem nevezném gondnak, de tény, hogy ezzel a lánnyal nem illettetek volna össze amúgy sem.
Mindenesetre szórakozz úgy, ahogy te szeretsz és próbálj azokból a körökből barátnőjelöltet találni, akkor talán ez a probléma sem fog megjelenni.
Tény, hogy jó dolog, ha kiállsz magadért és közlöd vele a saját elképzelésed ahelyett, hogy elmentél volna vele bulizni csak azért, hogy ne szakíts vele. Mondjuk ezt a szintű önállóságot, azért csak el lehet várni egy 23 évestől. :)
2013. okt. 12. 16:47
6/10 anonim válasza:
Diszkóba én sem szeretek járni.Zavar a sok idegen akik nyomulnak ezerrel.
De a házi bulik mindig felejthetetlenek,nem nyomul senki az emberek nagy részét ismerem mindig :)
21/L
2013. okt. 12. 16:50
7/10 anonim válasza:
Szívemből szóltál, kérdező. Csak ne add lejjebb. Viszont ez azt is mutatja, hogy sajnos rossz körökben keresel nőt... állj odébb szerintem és intelligensebb társaságot keress magadnak.
22/F
2013. okt. 12. 16:51
8/10 A kérdező kommentje:
Álompasi nem vagyok, rég lenne normális barátnőm. Házi buli jöhet. Keresnék normális társaságot de mindig kocsmahuszárokba botlom:D
2013. okt. 12. 17:01
9/10 anonim válasza:
Ne szerénykedj. Igenis álompasi vagy. Akarlaaaaak :$
Fel a fejjel! Hasonló cipőben járok én is. Ebben a korban sajnos ez a divat. Engem nem pancsernak, hanem 'különlegesnek' mondanak, meg hogy bármelyik nő örülne ha ilyen barátja lenne aztán mégis egyedülálló vagyok :D
Foglalkozz inkább a hobbiddal aztán úgyis a leglehetetlenebb pillanatban fog rád találni a nagy Ő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!