Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kimaradok valamiből, ha nem...

Kimaradok valamiből, ha nem járok diszkóba bulizni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok

Mert sokszor Volt, hogy kérdezték, hogy hova járok bulizni, mit szeretek csinálni... Én mondtam, hogy sehova.

Erre, meglepődtek, és mondták, hogy most élljem ki magam, mert később, majd rossz lesz.

De, ezt hogy értik?

Nekem nem jön be az a zene, az a tömeg, az a sok ismeretlen ember egy helyen éljszaka.

Most miből maradok ki?

2011. nov. 30. 15:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Bulizni nem csak diszkóban lehet, hanem egy kellemes bárban is pár jóbaráttal.
2011. nov. 30. 15:54
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Semmi jóból nem maradsz ki. Én sem járok diszkóba épp azért mert utálom a zenét. Akkor meg minek menjek? Inkább elmennék egy jó kis Pokolgép koncertre ha lenne lehetőségem :)

18F

2011. nov. 30. 15:55
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
vagyis azt a tucc tucc zenéket utálom :) elírtam
2011. nov. 30. 15:56
 4/18 anonim ***** válasza:
7%
ha nem discozól az nem baj. de bulizni mindenképp járj el, később fogod magad kiélni, lásd VV eszer
2011. nov. 30. 15:57
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Baromság, hogy ki kell élned magad. Ezt úgy értik, égesd ki magad fiatalon, és az egész életedet nyomorékon éld le.

Semmi fontosról nem maradsz le, ha nem diszkózol. Mégis azok közül, akik valamire is vitték az életben, hányan drogozták el az agyukat a diszkóban? A fontos emberek nem a diszkóban nőnek fel. Ha meg Gyűzikére akarsz hasonlítani, akkor mehetsz bulizni :D

2011. nov. 30. 16:12
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem.. én sem szerettem sosem a tömeggel hömpölyögni, így huszonévesen sem érzem hiányát, hogy miért nem jártam el minden héten 17 évesen?!

Ha kikapcsolódsz olyan helyen, módon, ahogy neked jó, az szerintem bőven jó olyan címen, hogy "kiéled magad". A buli ilyen formán annak kell, akinek lételeme a nagy társaság, ismerkedés, flörtölés, és ezt később tényleg neccesen teheti meg, ha netán komoly kapcsolata, tervei vannak. (Habár sokaknak ez sem jelent akadályt..)

2011. nov. 30. 16:16
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Persze, hogy kimaradsz. Abból, hogy a sok részeg mint meg akar dugni, főleg letapizni. Vagy csak egyszerűen bambán néznek rád, és azt hívják csajozásnak. Hogy kötelező egy pasit vinni magaddal, különben mindig odajön hozzád valaki, ha akarod, ha nem. Hogy nem tudod lerázni őket. Nagy élmény :D
2011. nov. 30. 16:22
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

Semmi jóból nem maradsz ki,ha nem mész. Mivel magadtól nem akarsz menni,csak azért mert a sok birka oda megy hömpölyögni azért ne menj te is.

Kimaradsz viszont a különféle partydrogokból amit akár titokban belecsempésznek az italodba ,hogy aztán félájúltan meghúzzanak 5-en,a fülsértő tucizenéből,a büdös tömegből és az állandóan nyomuló jópofizó seggrészeg hülyegyerekekből..

2011. nov. 30. 17:21
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
A piádba csempészett drogoktól és a sok tapló paraszt társaságából biztosan.
2011. nov. 30. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:
12%

"Kimaradok valamiből, ha nem járok diszkóba bulizni?"

Igen és nem.

Ha nem mész bulizni most, akkor 30 évesen majd rádtör, hogy mi minden kimaradt az életedből (persze semmi fontos, de ezt az érzést nem fogod tudni leküzdeni és egy kicsit lehúz majd egy életen át). Aztán majd elmész 35 évesen diszkózni a 17 évesek közé, némileg idétlen módon.

Azért kell diszkózni 17 éves korodban, hogy a saját szemeddel meggyőződhess arról, hogy nem egy nagy etwas ez az egész, és később ne bánkódj miatta, ha egy idő után abbahagyod. Ha nem volt bulizós-diszkózós korszakod, akkor viszont nem szerzed meg ezt a tudást, és később bánatot fogsz érezni.

Tehát azért kell diszkóba járni egy ideig, hogy később ne akarj. Mert amúgy tényleg nem ér sokat az egész.

"Nekem nem jön be az a zene, az a tömeg, az a sok ismeretlen ember egy helyen éljszaka."

Állj lazábban a kérdéshez, akkor majd "bejön". És nem kell sietni vele, ráérsz 2-3 év múlva is.

2011. dec. 1. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!