Hogy csináljak itthon egyszerűen valamiből pulikutyát farsangra?
Egy párnára olyan hullámosan meg össze vissza ráragaszthatnál egy fekete krepp-papírt és ráköthetnél egy madzagot, amivel húzhatja maga után. :)
Ennél jobbat nem tudok, de mentségemre legyen mondva, hogy 17 éves vagyok, és nem juhász :)
Megpróbálom érthetően leírni, de nem biztos, hogy összejön... :D
Szóval veszel fekete fonalat, amivel körbetekersz egy könyvet. Miután körbetekerted, a fonálköteg alatt átfűzöl egy kisebb darabot, majd megkötöd vele a fonálköteget. Aztán a túlsó oldalon átvágod ezt a köteget, így lesz egy pamacsod. 2-3 ilyen pamacsot összekötözöl és tökjó kutya lesz belőle. :)
Ha nem érthető (sejtem, hogy nem az...), akkor megpróbálom érthetőbben elmagyarázni. :D
Ha van otthon egy kis fonalad!
Kartonból vágj ki két nagyobb kört, a közepével együtt. S csinálj a fonál segítségével nagy pompont. Ez lenne a teste. A fejét kétféle módon oldhatod meg, vagy úgy, ahogyan már írták, hogy valamire felmosófejet teszel, s azt fested be feketére, vagy pedig még egy ilyen nagy pompomot csinálsz és az les a feje. Hogy menni tudjon a kutya, akkor madzagot kötsz rá, amit a juhász rángat.
Vagy ha úgy egyszerűbb, egy kis pulikutyát vigyen be pórázon. :D
Sok sikert!
Ha egy másik osztálytárs vállalkozik arra, hogy beöltözik pulikutyának, úgy is jó.
Mi annak idején János vitéznek öltöztünk be (az egész osztály), egy kis darabot is adtunk elő. Én, mivel beteg voltam, amikor a szereposztás volt, birka lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!