Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem járok bulikba, diszkóba!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem járok bulikba, diszkóba! Merre keressek lányokat (14-16)?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nem járok diszkóba, buliba és szertnék már találni egy hasonló lányt. Merre keresgéljek?

16/F

2008. dec. 8. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Oszitársak,ismerkedj meg mindenhol. Legyél vonzó. Szépen öltözz.Jó ízlés.
2008. dec. 8. 16:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Meg van minden, de merre próbálkozzak

oszt.társak -> rossz tapasztalat :( (meg van)

2008. dec. 8. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Nézz körül a neten és chatelj, persze szelektálj, mert nem mindenki az akinek látszik.

Látogass sulis programokat vagy egyszerűen nézz körül a buszon (ha utazol) vagy az utcán, könyvtárban, pizzériákban stb.

2008. dec. 8. 17:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ez nem társkereső de Békés megyei 14-16-os

lányok írhatnak privi üzenetet :D

2008. dec. 8. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nem jársz bulizni, akkor hiába vennéd rá magad, hogy egyszer elmenj, ott nem találnál hozzád hasonló lányt, mivel ott bulizós , pörgös csajok vannak többnyire. Szerintem nézz körül a sulidban, interneten, járj el sportolni , vagy vmilyen szakkörre, ott lehet ismerkedni.
2008. dec. 8. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
sztem az internet nem a legmegfelelöbb a csajozásra. én se járok discoba, meg bulizni se, fiusuliba járok, de mégis v
2008. dec. 8. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
an csajom meg jóba vok pár másik csajjal. menj el kirándulni, flörtölj akár buszon is vagy mittomén, nekem általában bejön.
2008. dec. 8. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se chatelj ismerkedj. Amit az első mondott neki igaza van.
2008. dec. 8. 18:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Első válaszolóval ellentétben azt javaslom, hogy az osztálytársakat olyan messzire kerüld el, amilyen messze csak lehet. Minden esetben hatalmas szívás lesz a dologból.
2008. dec. 8. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:

hát sok hely van a bulizáson kívül... én pl sosem jártam diszkóba meg ilyen helyekre, mégis megtaláltam magamnak akit szeretnék... amúgy mit jelent nálad ez: "szertnék már találni egy hasonló lányt" tehát mi az érdeklődésed, hátha akkor tudok segíteni.

amúgy én szeretem az animéket, a számítástechnikát, a színházat, a zenét ... tehát ha ilyen érdeklődésű embert szeretnék magamnak összeszedni, akkor felkeresem az iylen közösségeket:

- anime: járok animés fórumokra, helyi anime klubb fórum, elmegyek a fórumtalálkozóra stb

- számítástechnika: na ez egy fura eset, nem járok számtech fórumra, mert a számtech érdeklődés az animével együtt jön

- viszont járok színjátszóra, ahol szintén van számtech érdeklődésű ember :D

- járok musical stúdióba és zeneiskolába, meg egy időben zenekaroztam is

tehát csak meg kell találni a megfelelő helyeket szerintem, megfelelő elfoglaltságot, a többi meg jön magával :)

2008. dec. 9. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!