Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem járok bulikba, diszkóba! Merre keressek lányokat (14-16)?
Az a helyzet hogy nem járok diszkóba, buliba és szertnék már találni egy hasonló lányt. Merre keresgéljek?
16/F
Meg van minden, de merre próbálkozzak
oszt.társak -> rossz tapasztalat :( (meg van)
Nézz körül a neten és chatelj, persze szelektálj, mert nem mindenki az akinek látszik.
Látogass sulis programokat vagy egyszerűen nézz körül a buszon (ha utazol) vagy az utcán, könyvtárban, pizzériákban stb.
Tudom hogy ez nem társkereső de Békés megyei 14-16-os
lányok írhatnak privi üzenetet :D
hát sok hely van a bulizáson kívül... én pl sosem jártam diszkóba meg ilyen helyekre, mégis megtaláltam magamnak akit szeretnék... amúgy mit jelent nálad ez: "szertnék már találni egy hasonló lányt" tehát mi az érdeklődésed, hátha akkor tudok segíteni.
amúgy én szeretem az animéket, a számítástechnikát, a színházat, a zenét ... tehát ha ilyen érdeklődésű embert szeretnék magamnak összeszedni, akkor felkeresem az iylen közösségeket:
- anime: járok animés fórumokra, helyi anime klubb fórum, elmegyek a fórumtalálkozóra stb
- számítástechnika: na ez egy fura eset, nem járok számtech fórumra, mert a számtech érdeklődés az animével együtt jön
- viszont járok színjátszóra, ahol szintén van számtech érdeklődésű ember :D
- járok musical stúdióba és zeneiskolába, meg egy időben zenekaroztam is
tehát csak meg kell találni a megfelelő helyeket szerintem, megfelelő elfoglaltságot, a többi meg jön magával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!