Soha nemvoltam még se diszkóba, se házibuliba, nincsenek haverjaim, se munkám, iskolába se járok.20éves vagyok. Cinkes vagyok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 16:39
3/53 anonim válasza:
Ha így kijelented akkor ne várd, hogy megdícsérjenek. Nem vagy cinkes különben csak nincs szerencséd, ennyi.
5/53 anonim válasza:
Ha annak érzed magad, akkor igen.
6/53 anonim válasza:
én se voltam még discoban és házibuliban se nagyon, de mivel nem izgat, nem érzem magam cinkesnek:) ha nem érzed te se akkor jó, de azért munkát azt keress magadnak:)
8/53 anonim válasza:
az nagyon cink :D
ilyet se láttam még xD
9/53 A kérdező kommentje:
voltam pár hejen dolgozni de egynapután
elküldtek,iskolába meg nemvesznek fel,2éve itthon ülök mindennap a nap 24 órájában.
2011. szept. 22. 17:09
10/53 anonim válasza:
tudod mi a gáz,hogy megkérdezed az-e de úgysem tennél érte,amúgy a disco az sz@r azzal nem veszítesz semmit ha sose mész,sok kis 12-17 éves van ott meg vacak zene,de az hogy nem csinálsz semmit meg otthon ülsz azért tehetnél vmit,kocka vagy mi? ha azt akarod hogy 30 évesen ugyan ezen a szinten legyél folytasd a nagy semmit,de sztem ha elmennél munkát vagy sulit keresni,sörözni,haverkodni kezdenél sokkal többre vinnéd mint az otthon üléssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!