Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! A lentebb leírt dolgok...

Fiúk! A lentebb leírt dolgok nagyon zavaróak számotokra egy lányban?

Figyelt kérdés
Kezdeném azzal hogy elég csóró vagyok úgyhogy az öltözködésem is elég szegényes de azért amennyire a pénztárcám engedi igyekszek ízlésesen öltözködni és nem vagyok igénytelen. Elég nagy hülyeség de nagyon utálom a hajam mert hiába veszek 68 féle sampont, balzsamot meg ki tudja mit a hajam olyan fésülés után 30 percel (vgy kevesebb) mintha akkor ugrottam volna ki az ágyból egyszóval néha idétlenül nézek ki néha meg úgy mint aki kicsit sem törődik magával pedig ez nem így van. Jártam többféle fodrásznál hogy hátha tudnak segíteni de semmi. :/ A viselkedésem meg szerintem elég taszító tud néha lenni mert elég gyakran vannak dühkitöréseim de ezen hál'istennek nagyon sokat sikerült változtatnom pozitív irányba. Egyéb iránt mindig szétszort vagyok és mindent elfelejtek de igyekszek megbízható lenni és szerintem megy is. Àlltalában elég komoly vagyok és visszahúzódó nem nagyon járok buliba vagy hasonló helyekre. A lényeg hogy mennyire vonz titeket egy ilyen lány vagy mennyire taszít és min kéne változtatnom?
2013. okt. 12. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. okt. 12. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!