Van más fiú is itt, aki már nem tud soha többé megbízni egy lányban sem? Ti ennek ellenére csajoztok azért vagy már végleg feladtátok?
Na nemár... Nincs az a csaj aki így megalázna egy kedves srácot, akinek van annyi bátorsága hogy odamegy és megadva a módját elhívja valahova.
Ez a sztori inkább valami gagyi amerikai vígjátékba illene.
Szerintem te még sosem szólítottál le csajt, csak egész nap azon gondolkozol mi lenne ha, és sajnáltatod magad, hogy milyen csúnya vagy.
Én lány vagyok és én se tudok megbízni a fiúkban.
Általánosban 2 évig molesztáltak és rengeteg fiú van a környezetemben is akinek a lányok csak szexuális eszközök.
Mára sikerült addig eljutnom,hogy már egyik fiúban se tudok megbízni,mert úgy érzem,hogy mindegyiknek csak arra kellek és csak bántanának(a kedvességük pedig csak álca)
Szerintem a fiúk se jobbak a lányoknál.Mindannyian egyformák vagyunk és vannak köztünk rendesek és kevésbé rendesek is.
tegnap merre voltál?
Vagy csak elkerültük egymást? Am sajnállak,ennyi időt pazarolni ilyeneket írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!