Fiúk! Mit néztek egy lányban? Hogyan lehet felkelteni az érdeklődéseteket?
Figyelt kérdés
mit néztek egy lányban?mi az ami megfog titeket?
-külső?(ez nagyon fontos nálatok?, ha magas, kövér, szőke stb..zavar ha nem olyan mint amit akartok?)
-belső?
-kisugárzás?
-stílus?
-személyiség?
egy kíváncsi lány
2013. okt. 11. 18:30
1/11 anonim válasza:
külsőre legyen igényes és legyen stílusa
belsőre legyen olyan akivel lehet hülyéskedni is de ne legyen egy világi taj akit még a kocsmába sem merek elvinni
2/11 anonim válasza:
A személyiségét hogy lehet megnézni?
3/11 anonim válasza:
Nálam a belső a legfontosabb és utána a külső utána a személyiség és a kisugárzás.18/f
4/11 anonim válasza:
őszinte leszek!
Külső: igen nagyon fontos
Belső: az is fontos
- Ha jól néz ki de belsőre egy agyrém akkor szex és isten veledre jó.
kisugárzás: fontos hogy hogy tekint másokra hogy néz rám jó kedvű e, ez befolyásolja azt hogy oda megyünk e a lányhoz.
stílus....igen számít, az emokat meg rockeresen öltözködők kizárva.
személyiség az meg belső tulajdonság...
5/11 anonim válasza:
3-as!
Ezt azok mondják akik rondák! :)
6/11 anonim válasza:
Én nem vagyok ronda de olyan lánnyal én sem ismerkedem aki szép de amúgy tiszta hülye
7/11 anonim válasza:
Mi a legfontosabb? A válasz egyszerű: CSÖCSÖK!!
8/11 anonim válasza:
5ös, igazán sajnállak, ha tényleg így gondolod :)
9/11 anonim válasza:
ne sajnálj utolsó nem kell :) ezvan ha tiszta vizet öntünk a pohárba
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nagyjából azt kaptam amit vártam..(nem rosszallóan mondom)
2013. okt. 11. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!