Barátom szakítás után jogosan akad ki, hogy másokkal ismerkedek?
több mint egy évig voltunk együtt barátommal(ő volt az első barátom:)..), ő dobott semmi előzmény nélkül egy hete még azt mondta még nagyon szeret. Én meg 1-2 nap "depi" után ugy voltam vele, hogy leszarom, ismerkedek akkor? Teljesen kiakadt, de nem tudom mire fel:D.. Elvileg ő dobott, még azt is megmondta, hogy kikkel kavarhatok meg kikkel nem! Nem tudom mit gondol..
( Az ilyen beállítottságú embereknek, mint akik ha szakítotok törvényszerű, hogy 1 évig özvegyi fátyolt hordjon valaki, ugy voltam vele, hogy Ő dobott én hiába próbálkoztam bármivel is, ezek után ugy vagyok vele, hogy mit b*sszak el az időmből többet erre? )
Heló!
Szakítottaktok, voltaképp semmi közötök egymáshoz, csak annyi, hogy egyszer együtt voltatok, és kész.
Az, hogy parancsolgat, meg így rádszáll pedig egy aljas, elfogadhatatlan és tarthatatlan dolog. Nem tudom honnan veszi, hogy joga van téged zaklatni.
Ha nem javul ahelyzet, szerintem szólj a szüleidnek is, meg az ő szüleinek, talán így elintéződik végleg az egész - és neked is jobb lesz.
Simán el tudom képzelni azt, hogy ő a szakítást csak taktikai lépésnek szánta, magában arra számolt hogy visszakönyörgöd magad hozzá, és utána elfogadod azt, hogy kénytelen leszel jobban alkalmazkodni az akaratához.
Mindenesetre az, aki így akar "idomítani" egy csajt arra, hogy minél jobban a kiskutyája legyen, az nem túl jellemes srác/férfi. Ne sajnáld azt, hogy most pofára esett. Persze neki sérelem, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt elképzelte.
Nem. A kapcsolatnak vége.
Ha találna valakit akkor nem érdekelné h mit csinálsz.
Mármint exbarátod.
És ebből már meg is van a válasz,hogy nem jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!