Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szakítottunk barátnőmmel, és...

Szakítottunk barátnőmmel, és azóta nagyon üresnek érzem minden napomat, mit tegyek? F25

Figyelt kérdés
próbáltam már olvasni, sportolni, ismerkedni más csajokkal szórakozóhelyen, minden nagyon értelmetlennek tűnik

2013. aug. 31. 13:08
 1/2 anonim válasza:

Szia! Csak az idő fog tudni segíteni, addig is legyél sokat társaságban!

24/L

2013. aug. 31. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont ebben az időszakban vagyok és azt tudom tanácsolni neked is, amit saját magamnak. Hogy adj magadnak időt, minden veszteséget meg kell gyászolni. Nem kell villámgyorsan túllenni rajta. Igenis kell egy kis idő ahhoz, hogy az ember élete visszatérjen a normál kerékvágásba.

Persze, ha lefoglalod magad tudatosan, akkor valamivel könnyebben fog eltelni ez az időszak. De az lehetetlen, hogy ne gondolj rá. Úgyis fogsz. Idővel már készen fogsz állni egy új kapcsolatra, de ne erőltesd.

Remélem segítettem. :)

24 N

2013. aug. 31. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!