Miért van az, hogy a lányok nagy többségét csak az érdekli hogy mennyi pénze van a srácnak?
Figyelt kérdés
Ha van kocsi lakás munka vagy gazdag a mami papi akkor mennek a csajok mint e legyek a szarra.Egy átlagos srácnak miért nehezebb ismerkedni? Sajnos a mai világban már nem olyan egyszerű az élet mint apánk idejében.Akkor még nem volt ekkora szakadék ilyen dolgokban.2013. okt. 10. 19:52
1/5 anonim válasza:
Jól mondod haver. Bár azért nem mindennel értek egyet. :)
2/5 anonim válasza:
Na mert régen se azért házasodtak hogy pénzhez jussanak.. :'D Ez mindig is ilyen volt
3/5 anonim válasza:
Miért van az hogy a legtöbb pasinak fontos hogy jól nézzen ki a csaj és szeressen sz*opni, engedje a s*eggbeb*aszást, nyelje le a g*ecit stb. ?
Miért nehezebb egy olyan csajnak megtartani a pasit aki ilyeneket nem vállal be? Miért nehezebb hűségesnek lenni egy ilyen csajhoz?
4/5 A kérdező kommentje:
Engem soha nem érdekelt az,hogy mennyire szexi a csaj.Sőt ha már velem van,zavar ha túl jó mert megnézi más srác is ami nagyon tudd idegesíteni.Sokkal fontosabb,hogy belűről fogjon meg.Legyen hűséges,fogadjon el engem a hibáimmal,adjon tanácsot és álljon ki értem.Azok az extra dolgok amiket írtál,azoknak fontosak akik nem szeretik a párjukat csak élvezkedni akarnak.Ha szerettem a párom és benne látom gyermekeim anyját annak nem akarom a f***am a szájába rakni.
2013. okt. 10. 20:03
5/5 anonim válasza:
Megkedveltem egy olyan lányt az ismeretségi körből akiről egyik haveromtól sem hallottam, hogy bejött volna neki. Tényleg nem egy modell lány, de megfogott benne valami. Próbáltam hozzá közelebb kerülni, de az istenért sem akarta. Nemrégiben úgy alakult, hogy jobban megismerhettem és rájöttem, hogy teljesen az ellenkezője annak amit addig láttam benne. Nagyon kiábrándultam belőle, mivel szinte mindig a nagy vagyonért sóvárog. Meglát valami drágább dolgot és látom rajta, hogy mennyire megváltozik. Így a kedvelés átment szánalomba vagy nem is tudom. Az biztos, hogy csalódtam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!