Van itt olyan hívő lány aki ismerkedne egy hívő fiúval?
Figyelt kérdés
17-25 év körülit keresek. Tudom, de nem járok el templomba és ilyen gyülekezetekbe. Jó lenne, ha volna olyen lány aki szintén hisz Istenben.2013. okt. 9. 20:35
2/17 anonim válasza:
Az első válaszoló féltékeny lett :P
Küldj neki egy fagyit:)
3/17 A kérdező kommentje:
Az élet meg pocsék. Természetes, hogy olyat keresek amiben boldognak érzem magam.
2013. okt. 9. 21:11
4/17 anonim válasza:
Én nem lettem féltékeny, de lovagias vagyok, és kiállok a hitetlen lányok érdekeiért is.
UI. Férfi vagyok, de nem meleg.
5/17 anonim válasza:
Ugye milyen jó egy keresztény plüss mackó? Vagy egy keresztény macsó? Még te is kínálgatod őket.
Ha nem meleg vagy, hát mi? Hideg?:)
Ha meglátnak a lányok biztos melegek lesznek tőled. Már csak az a kérdés, hogy jó értelemben-e...Bízom benne:P
6/17 anonim válasza:
Érdekesnek találom azt, hogy a kérdező nem a gyülekezetében keresi a barátnő jelölteket. Talán azért nem, mert ismerik?
7/17 anonim válasza:
Egyébként láthatatlanul köcsögnek bélyegezni valakit köcsögség.
8/17 anonim válasza:
Én nem is mondtam, hogy köcsög vagy, csak poénkodtam.
De ha esetleg megsértődtél, bocsi.
9/17 anonim válasza:
Megsértődtem egy kicsit, de nem baj, ha tényleg csak poén volt.
10/17 anonim válasza:
Persze, hogy az volt;)
(Rule over the world, remotely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!