Mennyire taszító, ha egy lány részeg?
Figyelt kérdés
....hogyha ismeritek 2 éve, most van épp alakulóban valami, tudjátok, hogy egyébként nem ilyen, és szeretitek? de hányósan részeg és összehord egy csomó baromságot2013. okt. 8. 22:34
11/16 anonim válasza:
Ha jól értem, két év alatt egyszer fordult elő. Aki ezért elítéli a másikat, a szememben nem ember. Értelmes, intelligens, jóérzésű felnőtt férfi emiatt még nem gondolja meg magát.
Megint más, ha rendszeres. Vagy ha ez alatt az egy alkalom alatt valami brutális dolog történt és itt most nem hányásra gondolok, hanem mondjuk megcsalásra.
12/16 A kérdező kommentje:
hát 2 éve ismerjük egymást, meg szeretjük egymást de nem voltunk napi kapcsolatban. tudja milyen vagyok, ismer, sose voltam részeg. 2 hete félig meddig együtt vagyunk, történt valami, amin kibuktam, és túl sokat ittam. állati kedves volt végig, de asszem iszonyú sok baromságot összehordtam neki, többek közt, hogy mennyire szeretem őt. félek hogy mindent elrontottam, 2 napja nem beszéltünk semmit. mit csináljak???
2013. okt. 8. 22:54
14/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, ha ennyire részeg vagyok, ezért nem szoktam az lenni :/ Persze néha nekem is becsúszik... xD úgyhogy következő nap bocsánatot kell kérni és ennyi! :)
15/16 anonim válasza:
Ha jó erőben van és elég részeg, akkor lehet hogy messzire is el tud "taszítani" ,arra vigyázz hogy nehogy eless ilyenkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!