Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon különbözünk a barátommal. Mi a véleményetek?
Természetesen igen :) Két ember kapcsolatát az egymáshoz való viszonyuk határoz meg, nem az hogy szabadidejükben miket szeretnek csinálni.
Bizonyos szinten ki is egészíthetitek egymást.
ismerős...csak itt én voltam a bulizós :) a fű és a cigi kivételével mindegyik igaz rám: pörgős vagyok, imádok és járok is bulizni, alkoholizálok. a volt barátom pedig csak a számítógépét tudta nyomni, az tette őt boldoggá, ha a boltba sem kell elmennie otthonról. és de, igen, hosszútávú volt, mert nagyon szerettük egymást. 2 év volt. de ezek miatt rengeteget vitáztunk. az elején ő is rá tudta venni magát egy-egy bulira, de utána megfogadta, hogy soha többet nem megy el. pedig Istenem, most fiatal, most tomboljon... utána a kapcsolatunk további részében én tűrtem: elviseltem, hogy minden találkozásunk a lakásban telik el, mert ha szólni mertem, összevesztünk. gépezett, én meg tv-t néztem, zenét hallgattam, chateltem, tehát annyi volt a randink, hogy egy szobában voltunk. a nagy különbség és az elviselhetetlen természete miatt (legalábbis szerintem elviselhetetlen) is szakítottam vele. nem bántam meg.:) sztem te ne szakíts vele, de tudd: valószínűleg nem vele fogod leélni az életedet.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!