Pasik, nektek bejönnek az "elesett" csajok?
"Nem számít, hogy anno hibátlan családban, hibátlan anya volt."
Ez a kutyát sem érdekli.
"És az sem számít, hogy nem ő tehet arról, hogy meghalt a férje, és nem tudja megvalósítani a terveit."
Ez szerinted egy férfit hol érdekel? Ez egyéni szoc probléma, és ezt a rizikót a csaj vállalta, amikor 18 évesen gyermeket vállalt.
Ha 45 éves lennék és nem jött volna össze a család, akkor talán bevállalnám a kapcsolatot, habár a két gyerek még így is sok. Továbbá egy pillanatig sem hinném el, hogy az a nő tényleg engem szeret, és nem a pénzemet és az egzisztenciámat.
De ez én vagyok, más lehet, hogy másként vélekedik.
+30as ismerősöm pont most dobta ki az alig 30 éves nőjét, mert van 2 gyereke, és a nő elvileg elakarta magát tartatni az ismerősömmel (aki egyébként még soha nem volt nős, nincs gyereke) valamint állandóan bulizni járt a csaj, a gyerekeivel abszolút nem törődött, kb a bébiszitter volt az a anyjuk, ismerősöm meg az apjuk. Aztán ráunt, mert állandóan neki kellett a kölkeire vigyázni, vinni ide-oda, óvodából-iskolába.
Ezekre 1 év után unt rá, csodálom, hogy eddig bírta.
Mellesleg a nő egy bombanő volt, szép, csinos, fiatalos.
Szép test - bejön
gyönyörű arc - bejön
nem tud autót vezetni - nem baj úgy sem adnám át a kormányt
csak érettségije van - nem érdekel csak dolgozzon ha tud és ne legyen koszos a munka
2-3 gyerek - Na ez gond!
"Akkor ti nem segítenétek ennek a nőnek pasik abban, hogy tudjon továbbtanulni?"
Miért segítenék? Nem értem a logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!