Van egy lány aki nagyon, de nagyon tetszik nekem. Csak hát nem nagyon merek közeledni hozzá. Hogyan tegyem meg az első lépést? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
én 10.-es vagyok, a lány meg 11.-es. Nem merek beszélgetni vele, ha lenne egy kis bátorságom, akkor sem tudnám hogy kezdjem. Hogy mennyek oda hozzá, hogyan szólítsam le? Attól is ,,félek'' hogy ő öregebb nálam. 16/F2013. okt. 8. 11:17
1/3 anonim válasza:
szevassz gec--i.
mi a helyzet?
kérsz egy rágót?
jössz ba--ni?
kb igy
2/3 anonim válasza:
mutasd be nekem, majd en megpuhitom :)
3/3 anonim válasza:
igyál egy vodkát azt nem érzi majd rajtad és lesz bátorságod, amúgy csak lazán mintha haveroddal beszélgetnél a lányok megérzik ki lazán ki félénken olyanok mint a kisgyerekek ha félsz tőlük ők is félnek tőled ha viszont lazán mész és nevetteted is akkor közeledni fog ő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!