Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedésnél mennyire jelent...

Ismerkedésnél mennyire jelent előnyt, ha valakinek 26 éves korában saját lakása és autója van (hitel nélkül)?

Figyelt kérdés
F

2013. okt. 6. 21:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: igen, ezt sajnos tapasztaltam én is otthon. Magyarországon divat más tárcájában nézelődni. Az már lényegtelen, ha valaki napi 12-14 órát dolgozik a pénzéért, külföldön, távol minden családtagtól, baráttól...
2013. okt. 7. 00:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem előnnyel nem jár. Magadért szeressen, ergo ne tudjon ezekről (a kocsiról mondjuk okés), de arról ne, hogy van-e rajta hitel. Ha eljuttok odáig, úgyis elmondod, addig meg semmi köze hozzá.

Ergo ha egy nő tudja, hogy van mit a tejbe aprítani és ezért szeret, akkor várhatóan nem őt keresed. :)

2013. okt. 10. 15:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Figyu, itt nem erről van szó.

Ti férfiak totál félreértitek... Itt arról van szó, hogy vannak ranglisták... érted???

Ha én adok neked valamit, akkor elvárom, hogy te is adjál nekem valamit, ez a kölcsönösség....

Amúgy meg megnyugtatlak, hogy egy ilyen fiú nem keresgél átlagos vagy szegény lányok között, na azok igen is kihasználják, de egy vele egy státusu valaki tudja értékelni, és vele együtt élvezni az életet, például nem kell mindenért a fiúnak fizetnie, meg ha a srác épp egy arany karkötöt ad ajándékba, nem egy olcsó budos parfümöt kap majd vissza, mondjuk karácsonyra...

Érted? A társadalomban mindg is voltak, vannak és lesznek rétegek!

2013. okt. 10. 18:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Elég nagy előny akárki akármit is mondd hogy a normális nőknél nem számít stb stb..mindenki az anyagi biztonságot nézi és ebben nincs is semmi baj,ugyanis senki sem a mélyszegénységben szeretne élni :) ui. nehogymár te érezd magad rosszul mert jól állsz anyagilag :D
2013. okt. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!