Ismerkedésnél mennyire jelent előnyt, ha valakinek 26 éves korában saját lakása és autója van (hitel nélkül)?
"Apuci vette?"
Nem, anyuci. :)
Amúgy nem vagyok informatikus zseni, mint ahogy valaki a korábbi válaszában írta, de 2 diplomám van. :)
én sem értem, miért kell egyből azt feltételezni, hogy apuci-anyuci vette?
Lehet drogdiler, strici, nagystilű sikkasztó.. :D
Az is lehet, hogy szimplán jó munkája van
Jókor jó időbe fektetett
Vagy csak egyszerűen jó időben inditott egy jó vállalkozást
Én nem cicomázom a dolgokat.
Igen is nállam nagyon sokat számítana!
23 éves vagyok, egyetemet végzett, jól szituálat, gondozott,
jól kinéző nő vagyok.
Állásom van, autom és lakásom.
Bármikor és barhol meglehet mellettem jelenni.
Kúlturált vagyok, művelt. Most mondd meg mi a sz*rt gezdjek Én, egy utcaseprővel?
Vagy egy olyannal, aki még az anyjánál lakik, se állása se semmi?
Kicsit gondolkozzunk reálisan. Az életben vannak bizonyos íratlan normák, amiket ha tetszik ha nem el kell fogadjunk.
Na most, a kinézetedtől függöen, mennyire vagy ápolt, művelt és a gentelman, nálam ez a mérce, mert mondjuk, egy egyszerű srác nem hord drága órákat, vastagabb arany nyakláncot, karkötőt, nem tud viselkedni, ócska ruhákat hórd, és ladát vezet. Ha mindezt megkapom, akkor nem könnyen de lassan lassan beadom a derekam :).
15. vagyok, kedves 18.
Mit gondolsz arról, amikor valakinek olyan fordulatot vett az élete, hogy muszáj egyszerű, szakképzettséget nem igénylő munkát végeznie? Az már hülye, partiképtelen? A válaszod alapján úgy tűnik, hogy kimondottan lekezelő vagy azzal szemben, aki kevesebbet ért el nálad az életben.
Oké, egy nőnek fel kell néznie a mellette lévő pasira, de tényleg annyira számit az, hogy mije van? Régebben mindenki a belső értékekről, és a személyiségről beszélt, nem kocsiról, házról, meg milliós állásokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!