Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a Love.hu-n...

Miért van az, hogy a Love.hu-n senki nem válaszol?

Figyelt kérdés
Igen, sokaknak furcsa a társkereső oldal, ilyen hozzászólásokból nem kérnék. Túl vagyok 1-2 nagy csalódáson, gondoltam, megpróbálom. Vannak itt olyanok, akik használják az oldalt? Ha igen, miért van az, hogy egy teljesen normális, összeszedett levelet küldök egy nekem szimpatikus lánynak, és válaszra se méltat? 21/F
2013. okt. 4. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én pl mindig válaszoltam mindenkinek :) Barátnőm meg csak annak, aki tetszett neki.

Az okokat felsorolták(nincs kép, vagy rossz kép, üres adatlap, nem az ő ideáljának megfelelő vagy, korosztály differencia, lustaság, bunkóság) kár azon mérgelődni, ki miért nem ír vissza, aki visszaír, azt becsüld meg, ennyi.

2013. okt. 4. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Inkább a Játék és muzsika tíz percben című műsort hallgasd, mert ott mindig van, aki kérdez, és mindig van, aki válaszol.
2013. okt. 4. 20:59
 13/13 anonim válasza:
Mert KAMU! Pont úgy, mint a Viszony.hu
2013. nov. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!