Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, chatroulette-en miért...

Lányok, chatroulette-en miért nem jó nektek senki partnernek?

Figyelt kérdés
Még, hogyha jó pasi ül a cam előtt, akkor is új partnert kértek, miért?:)
2013. aug. 23. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam chatroulette-ezni, ez az egyik. A miértre a válasz, pedig az, hogy valószínület nem jó pasi a csávó, csak azt hisz(ed)i magá(d)ról
2013. aug. 23. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Van, aki jó nekik... :D
2013. aug. 23. 13:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Akár melyik ismerősömet leültetem chatroulette-re a több száz közül, mindegyiknél tovább ugranak a magyar csajok...Ami szerintem fura, mert nem ragyás arcú ronda ismerőseim vannak.Az orosz/olasz/lengyel/svéd csajok annál inkább megállnak és nem ugranak tovább kapásból o.O De eddig akárhány magyar csajt láttam, mindenkinél tovább léptek :D
2013. aug. 23. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
"csak azt hisz(ed)i magá(d)ról" true story
2013. aug. 23. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem akarnak magyarral beszélgetni. Meg is válaszoltad. Miért nem? Azért mert, nem akarnak ismerősbe botlani, esetleg nem tényleg csak szórakoznak ezzel a chatroulette-el é tudják, hogy egy magyarnál fennáll a veszély, hogy az elhívja őket randizni, holott semmi kedvük hozzá , kínos lenne.
2013. aug. 23. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
*esetleg, mert tényleg csak szórakoznak
2013. aug. 23. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Ja, hogy magyar lányok... Valljuk be, ők eléggé kényesek, és akkor még szépen fogalmaztam.
2013. aug. 23. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
A magyar lánynál finnyásabb, hisztisebb állatfajt én még nem láttam. XD Engem megzabáltak a német cserediákcajok és külsőe simán elérték egy cuki magyar lány szintjét, sőt én marha előszor azt hittem ezek magyar csajok és magyarul szólta hozzájuk XD Szerintem én is külföldi csajra ogok hajani, ha a magyar csajok járhatna négerrel, mert az a divat msot, akkor nekem is lehet román vagy német csajom.
2013. aug. 23. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
itt a négerezős srác!!!!
2013. aug. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!