Miért érzem úgy, hogy ha épp nem érdeklek egy pasit sem, akkor egy senki vagyok és csúnyának is érzem magamat ilyenkor?
3 hónapja szakítottam az exemmel (akivel 2 évig voltunk együtt,minden időnket együtt töltöttünk,szinte mármár együtt laktunk),de már elmúlt a szerelem. Azóta elég magányosnak érzem magamat. Kevés a barátom is,szinte ki sem mozdulok itthonról. Próbálom lekötni magamat hobbival,de érzem,hogy hiányzik valaki mellőlem. Rossz,hogy nem érzem,h fontos vagyok valakinek.:( Így ha egy helyes srác kezdeményez nálam,akkor én már rögtön beleélem magam,és úgy érzem,máris szerelmes vagyok,erre pedig nem lesz belőle semmi...és összetörök. :( Hiányzik az is,h itt legyen velem egy srác,akit csókolhatok,akihez odabújhatok. Egyedül gyengének érzem magamat. Miért van ez?? És hogy mászhatnék ki ebből az állapotból?
20/L
Mert képes tönkre tenni a magány..!
de, tényleg, simán képes rá. Ez lényegében ennyi, emiatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!