Már senki sem hallgat rapzenét? Fiúk/lányok aki szeretne ismerkedni és szereti a rapzenét azok küldjenek privit!
Figyelt kérdés
14/L2013. júl. 20. 11:39
1/50 anonim válasza:
Én folyamat hallgatok meg haverjaim is. És nem csak mainstreamet. De sajna nem sok lány szereti, de én ezen nevelkedtem ez segített ez nem is csak ez zene számomra hanem életérzés ...
2/50 anonim válasza:
Csak Fankát hallgatok de azt sokat.
3/50 IfYouKnowWhatIMean válasza:
Maradok a rocknál.:)
4/50 A kérdező kommentje:
én mindenféle rapet meghallgatok, én is azon nőttem fel :)
2013. júl. 20. 11:44
5/50 A kérdező kommentje:
meg a barátnőim is szeretik a rapet :)
2013. júl. 20. 11:45
7/50 anonim válasza:
Killakikitt,vészkijàrat,nks forever!!!
Ki mondta hogy senki nem halgat?
18f
8/50 anonim válasza:
Antal&Day a favorit magyar rap szintjén már régóta,külföldiből pedig a régi jó rapperek 2pac,eazy-e,dmx és hasonlók.
22/F
10/50 Dogmatix91 válasza:
14 éves lány, hogyan nőtt volna fel? :D Kíváncsi vagyok mit tartanak rapnak/hiphopnak a mai fiatalok. Melyik volt az első album amit meghallgattatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!