Ki akar ismerkedni velem? Ugye senki?
Kedves, lehet vele hülyülni, nem jár bulizni, nagy társaságban csendes, szereti a lábakat, nem szeret a neten beszélgetni, inkább találkozna. 22/F
Feltehetően az utolsó kérdésem ebben a témában, nem nagyon hiszek már a netes ismerkedésben.
Rengetegen akarnának ismerkedni veled, ha nem lennél ennyire ellentmondásos.
Mármint, "nem szeret a neten beszélgetni", akkor miért vagy itt? Jobb lenne, ha kimozdulnál. Olyan szép idő van, ne bent punnyadj a négy fal között! Legalábbis én itt majd megsülök, olyan meleg van.
Nem akar senki ismerkedni velem, ha akarnának az ismerkedéssel töltött évek alatt biztosan lett volna tartós kapcsolatom de nem volt. Ja meg a másik, aki akar, az ország másik végén lakik, nem úgy mint pl. Kitti sok i-vel, vele egy megyében lakom, egyszer kérdeztem egy kérdés alatt az ismerkedésről, nem válaszolt, talán privátban kellett volna.
Buszozás közben, mobilneten írtam a kérdésem, nem a négy fal között.
Ha tudnátok hány oldalnyit beszélgettem neten... ááá, magyarázkodjon aki akar. Én ismerkedni akarok, nem magyarázkodni.
Kitartás összejön, de járj el bulizni ne igyál és meglásd nő kerül az oldaladra :)
Tuti bejövős a csajoknak ha nem egy részeg disznóval kell bulizniuk :)
Most vagyok lassan túl egy 2 éves kapcsolaton.
Az idei évet az egyetemen ezzel fogom nyitni heti bulik nagyon kevés alkohol és adom az érzésnek :D
Nem akarok tartós kapcsolatot csak ismerkedni akarok, jó társaságot flörtöket.
A tartós kapcsolatot későbbre teszem addig csak ismerkedni akarok felfedezni, h ki az a személyiség aki hozzám való és nem a lába közét akarom egyből megismerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!