Lányok! Nálatok mit jelent ha rámosolyogtok valakire? Ha egyszer. Vagy ha rendszeresen.
Figyelt kérdés
Ha egy fiút nem ismertek annyira csak többi barátod miatt volt a társaságodba 2-3x, de régebben is láttad már és akkor is gyakran mosolyogtál rá és most is de csak köszönő viszonyban vagytok beszélni nem szoktatok vele de ilyenkor mindig mosolyogtok.2013. okt. 3. 15:46
1/3 anonim válasza:
Én ha már ennyiszer rámosolygok valakire akkor azzal szeretném tudatni hogy örülnék neki ha odajönne hozzám beszélgetni vagy ilyesmi.:) szóval szerintem menj oda hozzá nyugodtan de azért előtte nagyjából gondold át hogy mit mondasz neki mert az is gáz ha csak csendben álltok egymás mellett.:)
2/3 anonim válasza:
Csak egyszer nem mosolygok senkire. Ha többször akkor tetszik és szeretném ha lépne :D
3/3 anonim válasza:
Én arra a fiúra aki tetszik mindig rámosolygok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!