Elég kilátástalan az életem, mit tegyek?
Nos egy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Az a problémám, hogy a belsőm és a külsőm nincs összhangban. Míg külsőleg magas vagyok, jó képű, izmos (minden beképzeltséget félretéve), addig belül rendkívül gátlásos és félénk (nehéz gyermekkorom volt). Habár sokak szerint bárkit megkaphatnék, de egyszerűen képtelen vagyok leszólítani egy csajt aki tetszik.. hát még aztán magamat adni. Nem igazán járok társaságba, így nincs lehetőségem kitörni se.
Egyetemre járok, ami kitölti az a szabadidőm az a sport (úszás, kondi), ha ez nincs már valószínűleg megőrültem volna. Most, lassan közelítve a 23 fele kezd nagyon hiányozni egy rendes párkapcsolat és a boldogság (amit mondjuk még nem éreztem). Még egy normálisabb párkapcsolatom sem volt, csak ha nagy ritkán elmegyünk "bulizni" (alkoholt nem iszom, a tánchoz meg gátlásos vagyok) a srácokkal akkor azért rámakaszkodik 1-2 csaj, akiktől persze nem akarok semmit.
Úgy érzem elszalad mellettem az élet és ez nagyon elszomorít. :(
Lehet, hogy látens meleg vagy...
Egyébként kezdj el a fejedben rendet tenni. Olvasgass a témában, hogyan tudod fejleszteni az önbizalmad. Ha tényleg olyan vagy, mint leírod, akkor nem lehet olyan nagyon nehéz dolgod majd. Penge kinézettel és némi önbizalommal egy szórakozóhelyen rengeteg nő közül válogathatsz ám.
Hogy mi vagyok? :D
Múlt héten egyik haverom elráncigált magával egy helyi szórakozóhelyre, mondván velem több esélye van felszedni egy csajt. Hát koppant, valahogy ha meglátom a táncparkettet egyből legyökerezik a lábam, még az alkohol se tudja feloldani ezeket a gátlásokat. Amúgy elég sok csaj meg szokott nézni, vagy odajönnek. Most is volt 2 is aki hívott volna táncolni, 1 meg a seggét dugta oda. De valahogy az ilyen helyzetekre nem vagyok felkészülve, szóval jön a macsós betanult "bocsi barátnőm van" betanult szövegem.
Rohadt szánalmasnak érzem magam.
Iratkozz be társastáncra, kubai salsát ajánlom. Csajokat legkönnyebben táncos szórakozóhelyen tánccal lehet bezsongatni, amikor már 1-2 italtól kicsit oldottabbak lesznek.
Könnyedebb, szintet alatti csajokkal is bátran kísérletezzél, ha cikinek érzed őket haverok előtt felvállalni, akkor járj egyedül is le szórakozni.
Ha meg a bátorság hiányzik, akkor ajánlok buli előtt, vagy elején egy üveg pezsgőt (ettől még nem leszel piás, csak kellően magabiztos), később viszont ne igyál. A magabiztosságot az elején megadja, később meg abból jön, hogy míg a társaság az italtól körülötted folyamatosan fellazul a te elméd meg kristálytisztává tisztul, ahogy távozik szervezetedből az alkohol.
Egyébként meg a tánctanfolyam pont abban segít, hogy természetes legyen a csajok érintése, közelsége, megtanulj velük természetes kommunikálni, szóban és testbeszédben is, és hogy mert felvállalni azt, hogy férfiként vonzanak a nők. Kis tánctudással már szórakozóhelyen természetesen mersz közeledni hozzájuk. Engem anno faterom 14 évesen rugdosott el, elég sokat köszönhetek ennek.
Nagy dumákról meg annyit, hogy nekem soha nem volt, de nem is hiányzott. :)
Miért akarsz olyanoké között keresni,amilyen nem vagy?
A te bajod az,hogy nem felelsz meg az agyhalott sztereotípiáknak.
Attól,mert érdekel a sport még nem kell diszkóba járnod és követned a divatot.
Vannak olyan emberek is akiket ezek nem érdekelnek.
Te sokkal elvontabb vagy,mint azok az emberek,akik odajárnak.
Szerintem más területem kellene ismerkedned.Az ottani emberek nagyon egyszerűek.És ha meg is ismersz vkit nem fog tetszeni,amit látsz.Annyira felszínes és buta az a világ.
Inkább menj el színházba vagy vagy komoly zenei koncertre,vagy művész emberek közé.
Én már megtanultam,hogy nem kell lealacsonyodnom azért,mert a többség butább,egyszerűbb.
Soha ne add lejjebb azt,ami vagy,mert csak bajod lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!