Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nehéz egy nagy...

Miért ilyen nehéz egy nagy mellű nőt találni?

Figyelt kérdés

Semmi extra tényleg, csak annyi, hogy nagy cicije legyen :(

Lehet fiatal, de idősebb is, ilyen 36-37 éves korig bezárólag. Az se baj, ha kicsit husi, az egy nagyon nagy előny, csak legyen arányos,!

És akárhogy próbálom, csak nem sikerül :D Most is lett egy 40-es nőm (én 23 vagyok), akinek ilyen 75A melle van, szóval... :( :DDD Volt barátnőimnek sem volt valami nagy... :(

Csak erre vágyom, egy pár nagy puha kényelmes cickóra :D

2013. okt. 2. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát te hülye vagy.

De ha már tényleg ennyi eszed van, nesze, ez a tiéd lehet:

( o Y o )

2013. okt. 2. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Van azért van :P :D 90/C
2013. okt. 2. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem olyan nehéz találni. De szerintem egy kisebb feszes/formás mellű nő sokkal izgatóbb, mint egy tejcsarnokot cipelő. :) Legalábbis számomra szexisek a pici cicijű lányok :) Cukik.
2013. okt. 2. 20:43
 14/21 A kérdező kommentje:

nekem nem volt annyira izgató, hogy a seg.csontja az én csontomon kopog... :D

Na, de amugy jo lenne persze egy király feszes közepes cickó, csak ugye azt meg mégnehezebb bejátszani, mert a tulajdonosa olyan csaj általában, akinél kevéssé rugok labdába, mint egy kicsit gömbölyded nőnél :D

2013. okt. 2. 20:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Neked bejón a nagy mell és se99, más nem is számít azt mondod, akkor hogyhogy nem találsz egy zsírdisznót, aki lefeküdne veled?
2013. okt. 2. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:
:DDD
2013. okt. 2. 21:01
 17/21 A kérdező kommentje:

nana, hát aki ocsmány koca, annak soknak apro a melle...én nem is értem miért léteznek iylen nők egyáltalán :( :/

Azért mondjuk van egy szint nálam is. De az nincs olyan magasan.

2013. okt. 2. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Felszínes nyomi!
2013. okt. 2. 21:30
 19/21 A kérdező kommentje:
bezzeg a nők válogathatnak!
2013. okt. 2. 21:35
 20/21 anonim válasza:

Tudod, baromi ritka, hogy egy nő csak és kizárólag mellre hízzon. Nem mondom, akadnak ilyen szerencsések, de ez valóban nagyon ritka. Ezt kéne ésszel felérni! Ha egy nő teltebb, az még korán sem egyenlő azzal, hogy a melle is nagyobb. Nem is értem, miért tűnik ez evidensnek a pasik számára, holott, rohadtul nem az.

19/l

2013. okt. 5. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!