Hogyan találhatok 22 évesen 40 pluszos nőket? Nehéz egy ilyen fiatalabb fiúnak ilyen érettebb nőket, MILF-eket találni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 13:29
1/4 anonim válasza:
Keresd a pumákat oda vannak a tacskókért :D
bocsi ez a CSI-ba volt nem hagyhattam ki :D :D
Amerikában eléggé elterjedt a fiatal srácok idősebb nővel.
hogy itt mennyire van erre igény azt nem tudom..
2/4 habsburg válasza:
csak a 40 plusz jo?...en 34 leszek, nem lennek jo? :D
de viccet felreteve, szerintem adj fel hirdetest, vagy tarskeresö oldalakon nyomulj...csak jo duma kerdese. es nem, szerintem nem nehez, sok idösebb nö is kivancsi, csak nem nagyon merik beismerni.
3/4 anonim válasza:
Ha jól nézel ki és jó a dumád simán összelehet szedni neten is társkeresőn, meg kint a valóságban is. Én is kb 20 éves koromtól csak a 40es nőkre hajtok, a legtöbb élvezi hogy fiatalabb pasi udvarol neki.
4/4 anonim válasza:
Nem a kíváncsiság hajt bennünket, 40 plusszos nőket.
Az sem fontos, hogy milyen a külsőd. A belső kisugárzás és a szimpátia a lényeg!
A szexpartner kereső oldalakon biztosan találsz kedvedre valót.
45/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!