Vonzanak a szexmániás, alkalmi szex kalandokra vevő lányok, hol találhatok manapság ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 12:03
1/7 anonim válasza:
Maximum kétjegyjű főutak szélén.
2/7 anonim válasza:
a nyelvtankönyvet bújják helyetted, és tanulják hogy kerüljék el a szóismétléseket!
5/7 anonim válasza:
szerintem nem vagy egyedül ezzel, bár elég szánalmas, hogy minden nap van ilyen kérdés
6/7 anonim válasza:
Szexmániás vagyok, de nem alkalmi kalandokban, ugyanis egy nő számára a partner személye a legfontosabb, nem maga a dugás. Csak olyan partnerrel érzem jól magam, akivel megvan a közös hullámhossz, ez pedig alkalmi kapcsolatokban ritkán valósul meg. Szóval én a barátommal élem ki a szexmániámat, ahogy szerintem a szexmániás nők általában. :)
Amit te keresel, az az ún. "szeretetk***aság", de köze nincs a szexmániához. :D
7/7 Noren1989 válasza:
Viharsarok, női ápolójelöltek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!