Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért az számít hogy jó...

Miért az számít hogy jó kocsid BMWd jó ruháid stb legyen, miért nem a belső számít a mai csajok 99%ának?

Figyelt kérdés
mindig a megjelenés a lényeg nekik...
2013. okt. 1. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Talán ha nem a pénzre hajtó bombacsajok közül válogatnál csak. Érdekes, egyik barátnőm párjának sincs nemhogy BMW-je, de kocsija sem, és az öltözködésük is átlagos, semmi drága vagy márkás holmi. De ők biztos túl egyszerűek lennének a te ízlésednek, ahogy én is (nem sminkelek, és nem hordok trendi ruhákat, nem vagyok "dög", legalábbis nem az utcán)...

Nem tudom sajnálni az ilyen férfiakat.

2013. okt. 1. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Hölgyeim és Uraim, meg is érkezett a mai nyávogós "mindennőszemét" kérdés. Ismét. Már hiányzott :D
2013. okt. 1. 19:42
 13/21 Pain for Pleasure ***** válasza:
75%
#12 Ezzel csak az a baj, hogy nem ez az első a mai nap folyamán.
2013. okt. 1. 19:43
 14/21 anonim ***** válasza:
a szokásos esti finomság
2013. okt. 1. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Én kérek elnézést, most érkeztem és rögtön bele is botlottam.

Van egy javaslatom "mindennőszemét" fiúkák. Alakítsatok facebookon vagy bárhol máshol egy "Minden nő pénzéhes mocskos kva, akik csak az alfahímeket veszik észre, én meg nem kellek nekik és/vagy csak kihasználnak, brühühü" csoportot, a gyakorikérdéseket meg hagyjátok már meg értelmes(ebb) kérdések fórumának.

Elhisszük, hogy nagyon fáj és sír a szátok, de a saját kis csoportotokban nem nehezítik meg az életeteket hozzám hasonló kommentelők, akik unják már ezt a világfájdalmat és sorscsapásokat amiket kicsiny életetek keresztül megy, sőőőt..ott még egymást tudjátok hergelni is, habzó szájjal oszthatjátok az észt!

Hova tűntek azok a szép idők amikor a legfőbb kérdés a pénisz méret és a terhes vagyok kérdés volt..gyertek vissza, hiányoztok..sok magát férfinak nevező rinyagép helyett.

2013. okt. 1. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
És te miért nem valami csúnyaságot szedsz fel? Ja, hogy neked is a külső számít, nem a belső. Oké...
2013. okt. 1. 19:59
 17/21 anonim ***** válasza:

19:53

A te logikád pont ugyanaz, mint azoké, akik a hajléktalankérdést úgy oldják meg, hogy kitiltják őket a forgalmasabb helyekről.

Meglehetősen inhumánus hozzáállás, de a lényeg hogy a te szemedet ne zavarják a rinyálók, ugye...

JA, és az "én kérek elnézést" formulát akkor kell használni, ha más helyett kérsz elnézést. Szóval most én kérek elnézést (helyetted)

2013. okt. 1. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Helyes, kérj is :)

És természetesen igazad van, már hogyne lenne.. maradj ebben a hitben és mindenkinek könnyebb lesz az élet.

2013. okt. 1. 20:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Dehogynem számít a belső! A bőrülés is nagyon fontos.

Én még csak soha nem is ismertem olyan embert, akinek BMW-je van / volt. De lehet, hogy ennek az az oka, hogy én magam sem vagyok különösebben szép.

2013. okt. 1. 20:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert a megjelenés az egy dolog, a belső az meg egy másik dolog.
2013. okt. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!