Miért az számít hogy jó kocsid BMWd jó ruháid stb legyen, miért nem a belső számít a mai csajok 99%ának?
Figyelt kérdés
mindig a megjelenés a lényeg nekik...2013. okt. 1. 19:32
1/21 anonim válasza:
Pontosan ugyanazért mert az emberek 99%-a általánosít.
3/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül a jó kocsi a fő a lányoknál, hanem az, hogy a férfi jól nézzen ki (legyen magas, izmos vagy vékony és jóképű), ellenkező esetben a lányok még csak köszönni se köszönnek...
4/21 anonim válasza:
Na, megvan a recepted arra, hogy megszerezd a nők 99%-át. Minél hamarabb nekiállsz, annál hamarabb "boldog" leszel, szóval hajrá...
5/21 anonim válasza:
Én és a barátnőim és pain for pleasure nem vagyunk ilyenek!
6/21 anonim válasza:
Nem hinném, hogy létezne olyan tulajdonság, ami a nők 99%-ára igaz, és pont én, meg a barátnőim véletlenül abba az 1%-ba esünk. Konklúzió: Nem ez számít a nők 99%-ánál.
7/21 A kérdező kommentje:
persze nem is feltételeztem hogy valaki a gyikről beletartozik a 99%ba :D
2013. okt. 1. 19:37
8/21 Pain for Pleasure válasza:
#5 Te ki a fene vagy??
9/21 anonim válasza:
miért lenne baj az, hogy BMW-m van, és jó ruháim? Ugyanolyan büdöset szarok reggelente, mint ti... ha csipőset eszem, talán büdösebbet is.
10/21 anonim válasza:
Véletlenül sem te beszélsz emeletes állatságokat, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!