az utcán szimpatikus egy nő odamegyek hozzá és mosoly keretében ezt mondom: SZia, XY vagyok, érezd magad megtisztelve hogy csak veled feküdnék le!
viccen kívül...
2013. okt. 1. 12:39
1/10 anonim válasza:
"Beképzelt majom" gondolnám magamban és mosolyogva szólnék neki, hogy bocs, de most nem férsz az órarendemben bele.
2013. okt. 1. 12:46
2/10 anonim válasza:
Kb megköszönném a megtiszteltetést, de nem kérnék belőle.
2013. okt. 1. 12:52
3/10 anonim válasza:
Hát én kb nevetnék és szépen elsétálnék melletted ;)
de biztos van olyan akinek bejönne ez a duma xD
2013. okt. 1. 13:00
4/10 Je Veux válasza:
Körberöhögném.
Ezek annyira szánalmas próbálkozások.
Most elgondolkoztam azon, hogy mikor a "férfiak" itt arról panaszkodnak, hogy milyen bunkó módon elküldjük mi borzalmas nőszemélyek őket, akkor vajon milyen dumával lépnek oda?!
Hát ha ilyennel, akkor ne csodálkozzatok.
Persze tudom én, nem mindenki így próbálkozik, és a nők között is vannak érzéketlenek, de ezt felejtsétek már el. Ebből is rengeteg kérdés volt már itt.
2013. okt. 1. 13:03
5/10 anonim válasza:
Kiröhögném, ennyi. Amúgy velem történt már ilyen eset, de szerintem vicces volt. Ő is nevetett. :D
2013. okt. 1. 13:04
6/10 anonim válasza:
Ez alapján én úgy érezném, hogy vagy mindenkinek ezt nyomod vagy egyszerűen ennyire béna vagy, hogy ilyen szöveggel akarsz felszedni. Idegen ember ne jöjjön az utcán ilyen szöveggel, hogy lefeküdne velem. Értelmes ember ilyet nem csinálna, csak a kétségbeesett vagy a perverz.
2013. okt. 1. 13:07
7/10 anonim válasza:
Egy megvető mosolyt esetleg megeresztenék...
2013. okt. 1. 13:17
8/10 anonim válasza:
Ócska csöves... ott vágnám nyakon.
2013. okt. 1. 13:42
9/10 anonim válasza:
Várnám a folytatást hogy felsorolja a tevékenységi árlistát.kb XD
Ilyen nincs amúgy és nem hiszem el.
2013. okt. 1. 13:54
10/10 A kérdező kommentje:
hú de felhúztam itt a hölgyeket! :D Természetesen sosem csináltam ilyet, de nem is hiányzik az a pofon...:D Nyugi Babák :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!