Vannak itt 14-17 éves kocka csajok? Többi lent.14/f.
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami szép. De okos és romantikus vagyok. Na meg kicsit kocka is,nem annyira vagyok gépfüggő de nagyon szeretek gépezni :). És hozzám hasonló kicsit romantikus és kocka csajt szeretnék magam mellé. Írhattok privátban is :). Privátban küldök képet is magamról ha gondoljátok.2013. szept. 30. 17:29
2/13 anonim válasza:
úristen de szánalmas, nem elég h ronda, de még egy b@s*ott nagy kocka, egy szánalmas nyomorék, és egy stréber is vagy
soha nem találsz jó kocka csajt, aki romantikus, mert felteszem gőzöd sincs a romantikáról, és a nőkről, mert NINCS JÓ CSAJ AKI KOCKA, SZABAD ÉS JÁRNA EGY ILYEN LÚZERREL
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves második. Te egy igazi tetü vagy. A legrosszabbak kívánom neked te szánalmas agresszív féreg. Én hozzád képest egy félisten vagyok.
2013. szept. 30. 17:43
5/13 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted első válaszoló?
2013. szept. 30. 17:44
6/13 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted harmadik? :)
2013. szept. 30. 17:47
7/13 anonim válasza:
ne add fel, szerintem egy hihetetlenül értékes ember vagy:) Szeretném hogy ilyen barátom legyen, mert biztos hogy intelligens vagy, és nem egy felszínes f***kalap :D Biztos hogy valakinek te vagy a legszebb, én pl imádnék egy ilyen embert :) (bár kockának nem mondanám magam...)
másodiknak: ásd el magad. no comment. :/ sajnálom a Földet hogy ilyen lényeket kell megtűrnie magán...
8/13 anonim válasza:
# 5 Úgy, hogy nincsenek sokan.
9/13 A kérdező kommentje:
Igazad van nyolcadik.
2013. szept. 30. 18:00
10/13 anonim válasza:
Amit 2.nak írtál, amiatt nem kapsz több levelet, srác:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!