Ti is észrevettétek hogy gyiken ugy állítják be a nöket mintha elérhetetlen tulvilági lények lennének?
16 - Bírom az ilyet :DD Oda megy egy lányhoz és úgy beszél vele mintha átlagos lenne és aztán csodálkozik, ha kiröhögik.
Nem azt mondom, hogy én egy szépség vagyok, de amikor úgy jött oda hozzám egy pasi, hogy én csak egy átlag vagyok és örüljek, hogy odajött hozzám.. hát :D Inkább azoknak adok esélyt, akiknél érzem is, hogy vonzó vagyok számára.
Most nem azért, de melyik lány akar olyannal járni, akinél azt érzi, hogy ő csak egy átlag?
azért elérhetetlenek,mert pl egy nem túl szép külsejű srác nem a ''bomba'' nők közt kéne keresgélni,hanem a saját súlycsoportjába.ugyanígy az átlag-átlag stb...
Nem csak a nőkben van a hiba,hanem néhány pasi agyában is..
"ég jó, hogy nekem nem kell ilyenekkel foglalkozni és nem hat meg a problémátok. Már nagyon unalmas.."
Akkor minek írsz?
25 - én nem fogom fel? :D bocsi! "pusztán mert átlagos vagyok. ... Holott ők is azok" - ne is haragudj, de akárhogy olvasom ez a te véleményed. nem pedig a lányoké akik visszautasítottak. írd le úgy, hogy "holott ők is átlagosnak gondolták magukat", talán akkor nem írtam volna ilyet.
nagyon feltudom fogni a dolgokat :) nem vagyok buta.
52 %
Azért, mert nem képesek tisztességesen kezelni az ilyen szituációkat. Olyan szemét módon küldenek el sok embert, hogy teljesen összetörik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!