Észrevettétek már hogy ha itt GYK-n fiúk akarnak ismerkedni mindig vagy poént csinálnak belőle vagy szidják, viszont ha lányok akkor meg csomóan tolonganak? :D
Figyelt kérdés
ennyire elfajult ez a mai világ? :D2013. aug. 6. 21:46
1/10 anonim válasza:
Mert sok a fiú ezen az oldalon és kevés a lány. Le kell járatni a konkurenciát és le kell csapni a friss húsra.
2/10 anonim válasza:
Nem itt kell ismerkedni, nem erre találták ki az oldalt.
4/10 anonim válasza:
egy nő válogathat, a fiúk nem a média hatása miatt. Most nem fejtem ki mindenki tudja mire gondolok
5/10 anonim válasza:
Igen ennyire elfajult sajnos.A hülyékűket le kell oltani a sárga földig
Lányoknál meg azért hemzsegnek a fiúk mert alig lehet normális lányt találni
7/10 anonim válasza:
hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a csajoknak könnyen megy
8/10 anonim válasza:
Mivel az oldal lakosságának 85%-át fiúk teszik ki, a másik 15-öt pedig lány így ez a helyzet. De nem mintha olyan jó lenne az itteni felhozatal egyik oldalról sem..
9/10 anonim válasza:
Észrevettem, de nem jó taktika, mert eddig mondjuk szivesen beszélgettem levelezgettem volna, jó ígyis szoktam, olykor, de elhitették velem, hogy itt minden fiú szűz és szerencsétlen
10/10 anonim válasza:
Na egy hasonló kérdésből kifolyólag írtam ki egy kérdést kíváncsiságból, hogy ismerkednének e velem.. hát mit ne mondjak, 15en minimum írtak. Pedig semmit se árultam el magamról a koromon és a nememen kívül.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!