ELTÉ-n miért jár szinte már alanyi jogon csaj/pasi az iskolakezdéshez?
Mert én azt hallom egy csomo embertől, hogy már a gólyatáborba együtt alszik valakivel... :/
Meg hogy már az első tanitási nap megvan a csaj/pasi, facebookra ki is van irva meg minden...
Én a BME jártam, nem is volt senkim 3 évig...
És ugy gondolom, hogy ez az iskola hibája, mertz ha sok embert átpakolnánk eltéről bme-re akkor ugyanugy nem lenne senkije, mint ahogy nekem se. SZóval ugy értem, hogy az eltére járás körülményei nagy mértékben elősegitik azt, hogy legyen nemi életed.
bme-n lehet járni ugye nyelvórákra. Ha megnézed neptunba, valahogy a délelőtti órákon szinte csak nők vannak a nyelvórákon, a délutánin meg már csak fiuk. Mondjuk mig reggel a 13 fös csoportba 8-9 csaj, addig délután 2kor már max 1.
És ez miért van?
Reggeli órákban a bme-n mindenki elöadáson rohad. De akkor mégis hogyhogy a lányok el tudnak járni a reggeli nyelvórára?
Elmondom. GTK-sokkal van megpakolva az összes reggeli nyelvóra, mivel nekik lófasssemmi dolguk nincsen, be se járnak semmilyen órára szinte. A mérnök hallgató, meg egész nap órákon rohad, de eljár nyelvórára akár este 5kor is, és még aznap hajnalig tanul. A gazdaságisnak meg semmi dolga, ugyhogy unalmába jár nyelvórára.
Pl sose érettem, hogy a lányoknak miért van extra affinitásuk arra, hogy spanyolt tanuljanak? Erre nedvesednek, komolyan? Vagy azt álmot dédelgetik, hogy spanyoltudásukkal majd kapnak egy spanyol kolbászkát a lábuk közé?
Csak mert a normális ember azért tanul nyelvet a bme-n, hogy az megélhetési esélyeit jaivtsa, nem pedig divatból...
ELTE, programtervező informatikus szak.
500 fiú, kb 10 lány. (és a 10-ből kb 8 az uggyanmár kategória)
Mindig is tudtam, hogy a BME-seknek nincs realitásérzékük, és bunkók, de azt nem, hogy ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!