Hogyan és hol tudnék lányokkal ismerkedni? Ha. (lent)
Már 18 vagyok és a velem egykorú ismerőseim közül szinte mindenkinek volt, vagy van barátnője, (sőt már jóvalelőttem járnak...)
Nem vagyok határozott sem beszédes, inkább olyan otthon ülős típus. Nehezen kezdeményezek. Ha haverokkal beszélgetek akkor nincs gond, bár akkor se szólok túl sokat, de ha egy csajjal beszélek, vagy csak jön velem szemben egy csaj az utcán egyből rám jön az idegesség.
Elég gáznak érzem magam, de még meg se merem próbálni, hogy pl. megszólítsak egy csajt.
Meg kéne már tennem az első lépést, de eléggé félek egyáltalán odamenni egy lányhoz (és ha már ott vagyok mondani is kellene valamit.)
Suliba nem igazán lehet ismerkedni, utcán meg fura lenne (vagy nem?), máshová meg nem nagyon járok.
Tudnátok mondani egy-két példát hol lehet ismerkedni?
18/F
14 éves lány vagyok, ugyanezzel a problémával... facebook nálam kilőve, nem leszek facebook-ribi, féltem én is, hogy nem lesz barátom...
kocka vagyok, konzolon tolom... ott ismertem meg a barátomat :D
sokféle megoldás létezik, én talán ezt is ajánlanám, ha ilyesféle az érdeklődésed... :)
"Nem vagyok határozott sem beszédes, inkább olyan otthon ülős típus. Nehezen kezdeményezek. "
Hát ez itt a probléma forrása. Tessék többet beszélni mindenféle random emberrel. Kezdetnek pl. abcben a kasszással, akármilyen eladóval, pultoslánnyal, akárkivel aki mondjuk épp egyedül ül egy padon vagy egy idős emberrel, ők úgyis fogékonyabbak a beszélgetésre. Minél többet beszélsz mindenféle emberrel, annál jobban fejlődnek a kommunikációs készségeid. Rövid időn belül akármelyik lányhoz odamész kivétel nélkül. Egyrészt.
Másrészt meg: tegyük fel beégsz, mivan akkor? Egyszer élünk, ki nem szarja le? :D Ne érdekeljen mit gondolnak rólad az emberek. Nekem kb ezektől múltak el a gátlásaim :)
18F szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!