Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ELTÉ-n miért jár szinte már...

ELTÉ-n miért jár szinte már alanyi jogon csaj/pasi az iskolakezdéshez?

Figyelt kérdés

Mert én azt hallom egy csomo embertől, hogy már a gólyatáborba együtt alszik valakivel... :/

Meg hogy már az első tanitási nap megvan a csaj/pasi, facebookra ki is van irva meg minden...

Én a BME jártam, nem is volt senkim 3 évig...

És ugy gondolom, hogy ez az iskola hibája, mertz ha sok embert átpakolnánk eltéről bme-re akkor ugyanugy nem lenne senkije, mint ahogy nekem se. SZóval ugy értem, hogy az eltére járás körülményei nagy mértékben elősegitik azt, hogy legyen nemi életed.

2013. szept. 29. 01:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
van ismerősöm TTK-n és azért ott is tanulni kell nem keveset, tényleg van anyag... és nem könnyű, tanulni mindenhol kell, meg hát nem tudom másik karon/szakon mi a helyzet:) de az igaz, ha ott kevesebb a lány (szinte nincs), akkor ebből kifolyólag jobb esélyekkel lehet indulni ELTÉ-n, nyilván:P
2013. szept. 29. 01:44
 12/32 anonim ***** válasza:
Akkor meg a f-szé mentél a BME-re, már bocsánat? Így is úgyis a te hibád. Tanulni meg nem kell, csak tudni kell.
2013. szept. 29. 01:44
 13/32 A kérdező kommentje:

én ugy lettem nevelve, hogy "mindegy kisfiam, csak ötös legyél"

Ja meg meg volt mondva, hogy menjek egyetemre. Én meg választottam valamit random.

2013. szept. 29. 01:47
 14/32 anonim ***** válasza:
De, te vagy az, aki egy hete szintén emiatt sírt...
2013. szept. 29. 01:48
 15/32 A kérdező kommentje:

na, akkor idézd már be ide legyél szives.

Amugy én nem egy hete sirok ezen, hanem már vagy 6 éve.

2013. szept. 29. 01:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Még jobb :DDD ezzel az attitűddel akkor igen szerencse, hogy nincs nőd. (mondjuk nem is meglepő)
2013. szept. 29. 01:51
 17/32 A kérdező kommentje:

jaj ne...birom ezt a sablon reakciot...ki mondta, hogy nincs nőm? Májusba hagyott itt a csajom, egy fél év után mert nem szerettem, és ő ezt megtudta.

Azóta meg már megdugtam két másik nőt.

UGYHOGY NEKEM NE POFÁZZON SENKI SE ARRÓL, HOGY NINCS NŐM.

annyi csak, hogy rohadtul fáj, hogy a legjobb éveimet elkrta a bme!

2013. szept. 29. 01:52
 18/32 anonim ***** válasza:

"Én meg választottam valamit random."

Elvileg egyetemet úgy illik választani, hogy mihez érzel kedvet, tehetséget; nem pedig csak úgy ráböksz egyre, hogy az majd jó lesz.

2013. szept. 29. 01:54
 19/32 A kérdező kommentje:

hát hiába mondod, mégis a legtöbb ember igy választ...

mármint én mondjuk anno a környezetvédelem miatt mentem gépészre, de kiderült, hogy tök másról szól az egész szak. De végülis szerettem azt tanulni, ugyhogy nem löttem mellé.

2013. szept. 29. 01:55
 20/32 anonim ***** válasza:
a mostani pasim 1évet töltött a BME-en egy keresztképzésen, és 2 nőt koptatott el... szóval :D
2013. szept. 29. 03:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!