ELTÉ-n miért jár szinte már alanyi jogon csaj/pasi az iskolakezdéshez?
Mert én azt hallom egy csomo embertől, hogy már a gólyatáborba együtt alszik valakivel... :/
Meg hogy már az első tanitási nap megvan a csaj/pasi, facebookra ki is van irva meg minden...
Én a BME jártam, nem is volt senkim 3 évig...
És ugy gondolom, hogy ez az iskola hibája, mertz ha sok embert átpakolnánk eltéről bme-re akkor ugyanugy nem lenne senkije, mint ahogy nekem se. SZóval ugy értem, hogy az eltére járás körülményei nagy mértékben elősegitik azt, hogy legyen nemi életed.
én ugy lettem nevelve, hogy "mindegy kisfiam, csak ötös legyél"
Ja meg meg volt mondva, hogy menjek egyetemre. Én meg választottam valamit random.
na, akkor idézd már be ide legyél szives.
Amugy én nem egy hete sirok ezen, hanem már vagy 6 éve.
jaj ne...birom ezt a sablon reakciot...ki mondta, hogy nincs nőm? Májusba hagyott itt a csajom, egy fél év után mert nem szerettem, és ő ezt megtudta.
Azóta meg már megdugtam két másik nőt.
UGYHOGY NEKEM NE POFÁZZON SENKI SE ARRÓL, HOGY NINCS NŐM.
annyi csak, hogy rohadtul fáj, hogy a legjobb éveimet elkrta a bme!
"Én meg választottam valamit random."
Elvileg egyetemet úgy illik választani, hogy mihez érzel kedvet, tehetséget; nem pedig csak úgy ráböksz egyre, hogy az majd jó lesz.
hát hiába mondod, mégis a legtöbb ember igy választ...
mármint én mondjuk anno a környezetvédelem miatt mentem gépészre, de kiderült, hogy tök másról szól az egész szak. De végülis szerettem azt tanulni, ugyhogy nem löttem mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!