Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ELTÉ-n miért jár szinte már...

ELTÉ-n miért jár szinte már alanyi jogon csaj/pasi az iskolakezdéshez?

Figyelt kérdés

Mert én azt hallom egy csomo embertől, hogy már a gólyatáborba együtt alszik valakivel... :/

Meg hogy már az első tanitási nap megvan a csaj/pasi, facebookra ki is van irva meg minden...

Én a BME jártam, nem is volt senkim 3 évig...

És ugy gondolom, hogy ez az iskola hibája, mertz ha sok embert átpakolnánk eltéről bme-re akkor ugyanugy nem lenne senkije, mint ahogy nekem se. SZóval ugy értem, hogy az eltére járás körülményei nagy mértékben elősegitik azt, hogy legyen nemi életed.

2013. szept. 29. 01:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy már ne is haragudj. Én már 3 éve járok Eltére és még mindig nincs barátom. Nagyon kevés fiú van itt és azok is vagy idióták vagy b*zik. A maradék 1% pedig nem mer/nem akar itt ismerkedni. És azért itt is kell tanulni, nem minden csak a bulizásról szól. Szóval nem lesz csak úgy barátnőd ha ide jársz, ez nem így működik.
2013. szept. 29. 03:12
 22/32 anonim ***** válasza:
Egy vidéki főiskolán szintén ez volt a helyzet, gólyatábort követő héten már majdnem mindenkinek volt valakije úgy, hogy épp alig másfél hete hogy megismerhették egymást. Úgy látszik csak én vagyok akkora állat, hogy nekem hosszú hetekig, hónapokig tart kipuhatolni egy lányt, a belső értékeit, az életét, az érdeklődési körét, a személyiséget, de ahogy érzem, a mai világban már csak emiatt is hátrányban vagyok a tömeghez képest sajna...
2013. szept. 29. 09:10
 23/32 anonim ***** válasza:

A BME is tele van nőkkel ott a biomérnöki kar felvettem onnan a sejtbiológia előadást több mint 100 lány volt az előadóban és az csak 1 évfolyam. A gépészeknél ott a formatervező szak ott is tele van jó nőkkel. A gazdaságtudományi kart meg sem említem, mert ott aztán tényleg rengeteg csaj van. A fizikusok és matematikusok között is évfolyamonként átlag 30 csaj van. Én még a villanykaron is láttam egy-két lányt.

A BME mellett közvetlenül ott az ELTE északi és déli épülete az északi épületben tanulnak a fizikusok és a szociális szakok diákjai + a vegyészek az egész épület tele van lányokkal és bárki bemehet az épületbe egész nap. A déli épületben pedig ott a sok matematikus földrajzos és biológus lány oda is bárki bemehet egész nap. Én egyáltalán nem értek veled egyet.

2013. szept. 29. 11:23
 24/32 A kérdező kommentje:

Eltes lany akinek nincs pasija:

Hallod te ugy latom nem erted meg h a bmen nem az van h nincs megfelelo csaj, hanem arrol van szo, h egy darab no nincs. Nem ertem a nok miert gondolkodnak igy rendre, h ha nincs nekik megfeleloen jo pasi akkor azt ugy veszik, h egy darab pasi sincsen. Meg ne sajnaajalak. Az h te nem tudsz bepasizini az a te szanalamas kis valogatos fajtadnak tudhato be es nem a pasihianynak. Mert csak szolok h attol meg azok is pasinak szamitanal h te eppp nem vizionalod magadba a kolbaszkaujakt.

Aki azt mondja h villanos karin is van 1-2lany:

Ember, te ugye nem erzed at a kulonbseget akozott h olyan szakon tanupni ahol ossze vagy zárva egy csomo novel vs olyan szakon tanulni ahol elvetve vannak nok? Nehogy mar még atjarjak csajozni mas iskolakba ugy hogy nulla csajozasi tapasztalatom es szabadidom van. Mostmar talan be tudnam jatszani, de akkoriban kizart.

Ja es elten eleve be tudsz csajozni akkor is ha nem volt mégnod elotte mert egysseruen ugyis kikezd veled egy csaj. Mert ott ugye nyomas van a kozosseg reszerol h kell legyen egy dugopajtid.

2013. szept. 29. 15:12
 25/32 anonim ***** válasza:
Van BME-s gólya gépészmérnöknek tanuló ismerősöm, a barátnőm húga a barátnője. Pont.
2013. szept. 29. 15:17
 26/32 anonim ***** válasza:
A gépészmérnököknek egy csomó közös órájuk van a formatervező mérnökökkel, például az anyagismeret annak idején azt is felvettem azon volt vagy 30 lány, úgyhogy nem elvétve akad, hanem van egy pár. Csak be kellett menni az előadásokra és a gyakorlatokra és máris ott voltak.
2013. szept. 29. 18:17
 27/32 A kérdező kommentje:
:D hát ha van is közös elöadás, a gyakorlatok mindig külön vannak. Amugy meg elöadásra ugyse jár be senki, mert mennek tanulni inkább.
2013. szept. 29. 18:20
 28/32 anonim ***** válasza:
Ez megint nem igaz, engem nem tudsz átverni én is jártam oda 2007 körül. A lányok bejártak az előadásra és az anyagismeretre a gyakorlat is közös volt én 6 szép lánnyal jártam közös anyagismeret gyakorlatra úgyhogy csak jobban tudom.
2013. szept. 29. 19:36
 29/32 anonim ***** válasza:
Tárgyfelvételnél a NEPTUN-ban meg lehet nézni, hogy kik jelentkeztek az adott kurzusra így vettem fel azt a gyakorlatot, ahol több volt a lány mint a fiú. Ugyanígy találtam rá a sejtbiológiára is ott több, mint 100 lány volt annak idején, gondolom te nem ez alapján állítottad össze az órarendedet.
2013. szept. 29. 19:38
 30/32 A kérdező kommentje:
Ja és akkor most erre alapozva mondod, hogy ettől már könnyü lenne csajozni a bme-n? Még mindig közelébe nem ér az eltés szintnek, ahol ÁLLANDOAN legalább a fele létszem nőnemű!
2013. szept. 29. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!