ELTÉ-n miért jár szinte már alanyi jogon csaj/pasi az iskolakezdéshez?
Mert én azt hallom egy csomo embertől, hogy már a gólyatáborba együtt alszik valakivel... :/
Meg hogy már az első tanitási nap megvan a csaj/pasi, facebookra ki is van irva meg minden...
Én a BME jártam, nem is volt senkim 3 évig...
És ugy gondolom, hogy ez az iskola hibája, mertz ha sok embert átpakolnánk eltéről bme-re akkor ugyanugy nem lenne senkije, mint ahogy nekem se. SZóval ugy értem, hogy az eltére járás körülményei nagy mértékben elősegitik azt, hogy legyen nemi életed.
A BME is tele van nőkkel ott a biomérnöki kar felvettem onnan a sejtbiológia előadást több mint 100 lány volt az előadóban és az csak 1 évfolyam. A gépészeknél ott a formatervező szak ott is tele van jó nőkkel. A gazdaságtudományi kart meg sem említem, mert ott aztán tényleg rengeteg csaj van. A fizikusok és matematikusok között is évfolyamonként átlag 30 csaj van. Én még a villanykaron is láttam egy-két lányt.
A BME mellett közvetlenül ott az ELTE északi és déli épülete az északi épületben tanulnak a fizikusok és a szociális szakok diákjai + a vegyészek az egész épület tele van lányokkal és bárki bemehet az épületbe egész nap. A déli épületben pedig ott a sok matematikus földrajzos és biológus lány oda is bárki bemehet egész nap. Én egyáltalán nem értek veled egyet.
Eltes lany akinek nincs pasija:
Hallod te ugy latom nem erted meg h a bmen nem az van h nincs megfelelo csaj, hanem arrol van szo, h egy darab no nincs. Nem ertem a nok miert gondolkodnak igy rendre, h ha nincs nekik megfeleloen jo pasi akkor azt ugy veszik, h egy darab pasi sincsen. Meg ne sajnaajalak. Az h te nem tudsz bepasizini az a te szanalamas kis valogatos fajtadnak tudhato be es nem a pasihianynak. Mert csak szolok h attol meg azok is pasinak szamitanal h te eppp nem vizionalod magadba a kolbaszkaujakt.
Aki azt mondja h villanos karin is van 1-2lany:
Ember, te ugye nem erzed at a kulonbseget akozott h olyan szakon tanupni ahol ossze vagy zárva egy csomo novel vs olyan szakon tanulni ahol elvetve vannak nok? Nehogy mar még atjarjak csajozni mas iskolakba ugy hogy nulla csajozasi tapasztalatom es szabadidom van. Mostmar talan be tudnam jatszani, de akkoriban kizart.
Ja es elten eleve be tudsz csajozni akkor is ha nem volt mégnod elotte mert egysseruen ugyis kikezd veled egy csaj. Mert ott ugye nyomas van a kozosseg reszerol h kell legyen egy dugopajtid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!