Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem mondjuk meg sokszor,...

Miért nem mondjuk meg sokszor, a hülye remények másikba öntése helyett, hogy nem kellesz (neki) eléggé?

Figyelt kérdés
Pont ezt a filmet nézem, és elgondolkodtatott..hogy ahelyett, hogy mindenféle hülye okot keresnénk, miért nem mondjuk ki a fájó igazságot a barátaink-barátnőink szemébe, miszerint a pasi vagy csaj azért nem keres, mert nem kellesz (eléggé) neki?!
2013. szept. 28. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha meg kerítés nélkül a pofájába mondjuk valakinek mit érzünk, mit miért nem akarunk, akkor meg az a baj és ő a szar alak.
2013. szept. 28. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt most úgy érted, hogy egy kapcsolatban lány és fiú nem mondja ki egymásnak, vagy valamelyik fél barátai nem világosítják fel az illetőt, hogy a kapcsolata rossz?

Mindenesetre az őszinteség nagyon fontos, és én is sokat gondolkoztam ezen. Véget ért egy hosszú kapcsolatom, utána jöttek a rövid ideig tartóak. Pár kudarc után eldöntöttem, őszinte leszek.

Jött egy fiú, én meg mindent a szemébe mondtam, tényleg mindent. Sosem volt köztünk így "fal" mindenben nagyon jók voltunk, gátlások nélkül.:)

Érdemes kipróbálni. Persze ezt csak azért tudtam megtenni, mert annyira nagyon nem tetszett, hogy úgy izguljak, mint amikor azt hiszem életem szerelmével beszélek. Ezért persze véget is ért a dolog, mert nem akartuk pazarolni egymás idejét. Mindenesetre nagyon jó volt:)

2013. okt. 2. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Mind két lehetőségre gondolok. Hogy a randi alkalmával nem azt mondja befejezésül a pasi, hogy majd hívlak, hanem hogy bocsi, nem jöttél be. Barátnő szempontból meg úgy, hogy nem keresnek hülye kifogásokat, mint biztos nem ér, vagy elhagyta a számod, hanem hogy nem jöttél be neki.
2013. okt. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!