Miért nem mondjuk meg sokszor, a hülye remények másikba öntése helyett, hogy nem kellesz (neki) eléggé?
Ezt most úgy érted, hogy egy kapcsolatban lány és fiú nem mondja ki egymásnak, vagy valamelyik fél barátai nem világosítják fel az illetőt, hogy a kapcsolata rossz?
Mindenesetre az őszinteség nagyon fontos, és én is sokat gondolkoztam ezen. Véget ért egy hosszú kapcsolatom, utána jöttek a rövid ideig tartóak. Pár kudarc után eldöntöttem, őszinte leszek.
Jött egy fiú, én meg mindent a szemébe mondtam, tényleg mindent. Sosem volt köztünk így "fal" mindenben nagyon jók voltunk, gátlások nélkül.:)
Érdemes kipróbálni. Persze ezt csak azért tudtam megtenni, mert annyira nagyon nem tetszett, hogy úgy izguljak, mint amikor azt hiszem életem szerelmével beszélek. Ezért persze véget is ért a dolog, mert nem akartuk pazarolni egymás idejét. Mindenesetre nagyon jó volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!