Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú kapcsolat után mennyi idő kell, hogy egy másikba belemehessek?
Figyelt kérdés
3 éves kapcsolat volt azért lett vége mert a fiú már nem érzett úgy irántam ahogy kellene. Próbálom kiheverni nem könnyű ezért szeretnék tanácsot kérni.
20/L
2013. jún. 5. 12:43
1/9 anonim válasza:
Minimum 10 perc. Erre nincs szabály, van aki pont azért szakít, mert már van más a láthatáron, van akinek évek kellenek a következő komoly kapcsolathoz.
2/9 anonim válasza:
változó.. van akinek egyből kell egy másik és úgy tud felejteni, van akinek jobb egyedül és tisztalappal indul, szerintem kb fél-1év hosszúságú ezaz időszak.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem volt harmadik személy :)
2013. jún. 5. 12:46
4/9 anonim válasza:
nem vagyunk egyformák, 27 év után 2 hónap volt, igaz mire végre elköltözött már teljesen kitöröltem őt
5/9 anonim válasza:
Van, akinek 2 perc, van akinek egy élet. Nem vagyunk egyformák.
6/9 anonim válasza:
amikor jön. erre tényleg nincs szabály. lehet, hogy két hónap múlva belép az életedbe, de még nem érzed magad rá késznek. lehet, hogy már rég késznek éreznéd, de csak 3 év múlva jön. nem irigyellek most, nehéz lehet neked. ne akarj még új kapcsolatot. tudom, milyen könnyű szakítás után beleesni abba a hibába, hogy még ugyan sajog az előző, de már kétségbeesetten rohansz a következő után. így úgysem fog sikerülni. ezt az időt most fordítsd magadra. menjetek el a barátnőiddel ide-oda, tedd, ami jól esik, és tanuld meg 3 év után újból élvezni az életet pasi nélkül. szakítás után előbb találj magadra újra, és utána jöjjön a következő.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!! :)
Még az a kérdésem lenne, hogy pasiknál, hogy működik ez a dolog, hogy reggel szeretlek,imádlak este pedig legyen vége mert már csak barátként nézek rád? Ha valaki ezt nekem meg tudja magyarázni akkor annak nagyon örülni fogok. :)
2013. jún. 5. 12:50
8/9 anonim válasza:
Náluk sincs erre bevált recept. Van, aki átjön valami közös programra, és végül szakít, mert rádöbben, hogy nincs közös jövőnk. Van aki meg hónapokig tépelődik és nem tud dönteni.
9/9 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy valami előzmények kell lennie ezt nem lehet pár óra alatt lezárni főleg 3 évet nem.
2013. jún. 5. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!