Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk valaki ismerkedni? 22/L

Fiúk valaki ismerkedni? 22/L

Figyelt kérdés

176 cm, 60 kg, sötétbarna hosszú haj, barna szem. Budapest.

UI: Ha kapok 50 privátot, akkor átmegyek a legnehezebb vizsgámon. Az egyetemi oktatóm mondta...:(

2013. szept. 27. 14:48
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
67%-os álljál már le. Vizsgáztunk már sokan, nem érdekes a szöveged.
2013. szept. 27. 15:56
 42/54 anonim ***** válasza:
Javaslom a 67-es ignorálását. Se humorérzéke, se fantáziája, csak arra van rácuppanva, hogy a saját igazát bizonyítsa. Fórumetikett szerint ez valahol a spam és a trollkodás között van.
2013. szept. 27. 15:56
 43/54 anonim ***** válasza:

Aha, sejtettem. A "valószínűtlennek tartom, kételkedem" és a "saját korlátoltságom alapján határozom meg a világot, és jelentek ki tényeket" között nagy különbség van. Az információk alapján csak előbbire vagyunk jogosultak. Képzeld, én is valószínűtlennek tartom, de láttam már sok fura dolgot, sőt, én is tele vagyok olyan dolgokkal, amiket más (pl. te) fel sem bírna fogni, és állítottak már rólam ismeretlenek hasonló logika alapján téves dolgokat, adok neki egy minimális esélyt, mert végülis tökmindegy. Nem muszáj döntenünk, hogy márpedig igaz, vagy márpedig nem. Egy jó tudós nem áll így hozzá.

Olyan okosnak meg ne tettesd magad, mert még a négybetűs nevemet se tudtad rendesen lemásolni (:

2013. szept. 27. 16:00
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

#40: ha a logika csődöt mond, marad a személy elleni támadás.

#43: mondd, mikor "tettettem magamat" okosnak? Az, hogy felhívom a figyelmet a te értelmi képességedet meghaladó dolgokra, nem jelenti azt, hogy bárminek tettetném magamat, vagy akár az lennék. Egyébként meg az külön kiemelés nélkül is magától értetődő, hogy mindenki a saját szubjektív véleményét mondja el. De te egészen bizonyosan csak akkor teszel kijelentéseket, amikor az objektív igazság birtokában vagy. Ja, mégsem.

2013. szept. 27. 16:16
 45/54 anonim ***** válasza:
19F vagyok,hát beszélgethetünk:D
2013. szept. 27. 16:29
 46/54 anonim ***** válasza:
Ha este 9-10fele írtad volna ki a szexualitás témakörben és ui nélkül tuti kapnál ennyit. Bár még így is összejöhet.
2013. szept. 27. 16:34
 47/54 anonim ***** válasza:
Vagy csak a csajok versenyezgetnek, hogy ki kaphatna meg több csajt. Elvileg egy tanár nem tehet meg ilyet.
2013. szept. 27. 16:35
 48/54 anonim ***** válasza:
De nagy lett itt a csend, kérem szépen. Hogy áll a számláló? Lesz idén karácsony?
2013. szept. 27. 17:27
 49/54 anonim ***** válasza:
Meglett az 50? Vizsga meglesz? Lett 1 aki mindent visz?
2013. szept. 29. 20:28
 50/54 anonim ***** válasza:
Nem válaszolt.
2013. szept. 29. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!