Nem írtam következményt, csupán ténymegállapítást tettem, hogy a kérdező nem mond igazat. Természetesen jogotokban áll azt hinni, amit akartok, engem nem érdekel.
2013. szept. 27. 15:40
32/54 anonim válasza:
De én meg azt kérdeztem, hogy hogyan jöttél arra rá, hogy nem mond igazat. Meséld el, kérlek.
2013. szept. 27. 15:42
33/54 A kérdező kommentje:
31 köszi :$
32: azt hiszel, amit szeretnél: 25-nél vagyunk, ez még csak a fele :(
34/54 A kérdező kommentje:
Wash: köszönöm Neked is.
35/54 anonim válasza:
Walsh, neked bizonyára tökéletesen idegen intézmény a "józan ész", igaz? Mindegy, segítek. Az anatómia vizsga az orvosi (és egyéb egészségügyi képzések) legnehezebb és legfontosabb vizsgája, hiszen magáról az ember (állatorvos esetében az állat) felépítéséről szól. Enélkül egy egészségügyi szakember sem lehet sikeres. Ezt - nem meglepő módon - a vizsgáztató tanárok is tudják. Az a feltételezés, hogy egy tanár megadná az aláírást csak azért, mert egy hírhedt oldalon sikerül összeszedni 50 nőhiányos egyed privát üzenetet, a józan ész megcsúfolása. Ergo a kérdező nem mond igazat.
Amennyiben nem ismernéd valamelyik, ezen válaszomban előforduló szó jelentését, szívesen segítek.
2013. szept. 27. 15:46
36/54 anonim válasza:
Poén is lehetett. Az anatómia vizsga alatt sok mindent érthet. :D
2013. szept. 27. 15:48
37/54 anonim válasza:
Az egyetemi oktatója mondta, állítólag.
2013. szept. 27. 15:49
38/54 A kérdező kommentje:
36: akkor elárulom, hogy nem kamuzok. Az életben vannak fura dolgok, amikkel nem ért egyet minden ember, de attól még igazak. A tanárom ezzel azt akarja demonstráltatni velem, hogy nincs lehetetlen. Mert én majdnem annak érzem ezt a vizsgát, de azt mondta, egyáltalán nem vagyok buta és hülye. Kicsit tájékozódj, mielőtt bármit belelátsz dolgokba. Van olyan évfolyamtársam, aki 4-5-ös tanuló, de anatómiából csak másodjára, harmadjára ment át :$
2013. szept. 27. 15:50
39/54 anonim válasza:
Tisztában vagyok az anatómia vizsga nehézségével, nyugodj meg. Azzal is, hogy ebben az országban nincs olyan oktató, aki átengedne úgy egy hallgatót ezen a vizsgán, hogy az nem képes megfelelni a jogszabályban foglalt követelményeknek. Ez nemcsak hogy etikátlan lenne, de büntetőjogi következményeket is vonna maga után.
2013. szept. 27. 15:52
40/54 A kérdező kommentje:
39: neked nem áll fel a péniszed? :O nagyon buta vagy és kötözködsz itt velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!