Fiúk valaki ismerkedni? 22/L
Figyelt kérdés
176 cm, 60 kg, sötétbarna hosszú haj, barna szem. Budapest.
UI: Ha kapok 50 privátot, akkor átmegyek a legnehezebb vizsgámon. Az egyetemi oktatóm mondta...:(
2013. szept. 27. 14:48
21/54 anonim válasza:
én irtam privátot .. lehet h nem kellet volna , inkább azt kellet volna irni ide h : inkább tanuljá ugy menjél át, mint h itt hülyitesz minket és játszol..
22/54 anonim válasza:
Egyszer azt írod nem sok kell és a következő hozzászólásban még csak 6 privát szerepel. Ez hogy van? Amúgy én se írok privit. Érdekből nem ismerkedem és nyílván volt okka a tanárnak, ha ilyet adott fel neked. Érdek nélkül oké, de így még se mivel távkapcs se kell.
23/54 anonim válasza:
Kérdező, én lány vagyok. De tapasztalatból írom, és több nőtársam nevében, hogy itt NE ismerkedj!
25/54 anonim válasza:
Komolyan ennyire hiszékenyek vagytok? A kérdező két dolgot állított: az egyik, hogy ismerkedni akar; a másik, hogy egy állítólagos tanár azt mondta, hogy össze kell szednie 50 üzenetet. Ebből a kettőből kiderül, hogy egyik sem igaz, az utóbbi semmiképpen. Nagy valószínűséggel egy harmadik ok miatt gyűjtögeti a privát üzeneteket. Legyen már egy kis esetek.
26/54 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a 65%-os gyanakvó. A lány válaszadónak. Miért hiszed magad felsőbbrendűnek, hogy nem ismerkedsz itt? :O
Nyugi már 22 privi van, meg lesz az 50 (:
2013. szept. 27. 15:33
27/54 A kérdező kommentje:
*67%
2013. szept. 27. 15:33
28/54 anonim válasza:
A privátokkal mit tesz? Semmit nem tud tenni..
29/54 anonim válasza:
65%: a tárgyra írta, hogy nem sok kell, nem a privátok számára.
67%: 1) Mikor derült ki?
2) Naés? Milyen hátrány éri azt, aki ír? Milyen előny éri a kérdezőt?
30/54 anonim válasza:
És ha más okból gyűjti, akkor mi van? Nem bankszámlaszámot írtunk neki. Tőlem akárki lehet. Ha ismerkedni akar, úgyis megkeres, ha nem, akkor meg hadd örüljön az üzeneteinek.
A "felsőbbrendű" csajról annyit, hogy még a százaléka is 69, csak próbálja beadni a kis ártatlant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!