Fiúk valaki ismerkedni? 22/L
Figyelt kérdés
176 cm, 60 kg, sötétbarna hosszú haj, barna szem. Budapest.
UI: Ha kapok 50 privátot, akkor átmegyek a legnehezebb vizsgámon. Az egyetemi oktatóm mondta...:(
2013. szept. 27. 14:48
11/54 anonim válasza:
Ha írnak legalább válaszolj rá!
12/54 anonim válasza:
Nekem nincs kedvem semmi komolyhoz, így most nem élnék a kínálkozó lehetőséggel. Mindenesetre sok sikert kívánok.
13/54 anonim válasza:
Szerintem az itteni ismerkedést nem gondolod komolyan, csak azt az 50privátot akarod megkapni...
14/54 A kérdező kommentje:
Ha meglesz estig az 50 privi mindenkinek személyre szabottan reagálok! Becsszó! (: Amúgy is ismerkedni akartam, ezt a tanárom is tudja és igenis komolyan gondolnám, de végül csak egy nyerhet. Gyerünk srácok, 7 privi még csak :(
2013. szept. 27. 14:58
15/54 anonim válasza:
Vicces sztori, bár Univerzitisztánban én már semmin nem lepődök meg :D
Najó, ezen azért mégis.
Bár egy priváton nem múlik semmi, a nevem sem titok, engem hátrány, őt előny nem éri, ha mondjuk csak röhög, hogy hogy bevették. Béna vicc lenne.
Még átgondolom :D csak még unatkozok egy picit.
16/54 anonim válasza:
Ment, de csak az anatómia kedvéért!
17/54 A kérdező kommentje:
Köszi Fiúk aranyosak vagytok! 13-nál tartunk (:(:(:
Ha meg lesz 50, mindenki kap választ. De lehet csak holnap :(
2013. szept. 27. 15:05
18/54 anonim válasza:
"lehet csak"-ot írtál, nem kapsz privát üzenetet.
19/54 A kérdező kommentje:
Éjfélig kell összejönnie utolsó, ezért írtam lehet csakot :(
2013. szept. 27. 15:09
20/54 anonim válasza:
Nem értettél meg,. A "hogy" kötőszó indikálja a logikai kapcsolatot a mondatrészek között. Te ezt kihagytad. Bár mostanában nagyon divatos elhagyni, nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!