Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy közöljem a szomszéd...

Hogy közöljem a szomszéd asszonnyal, hogy kefélnék vele?

Figyelt kérdés
Külföldön élek,és alattam lakik egy kb. 10-15 évvel idősebb nő.Én amúgy 25 vagyok.Ritkán látom sajnos,mert dolgozni jár valahova,és csak kora reggel,meg estefele látom.Arra gondoltam,hogy írok egy levelet névtelenül,mert hát hogy menjek oda hozzá,hogy : " hé,éjjel nappal rajtad lennék! " Állítólag láttak nála férfit,de nem biztos,hogy a férje,én sose láttam igazából.Egyszer találkoztunk a lépcsőházban,én meg kissé ledermedtem,annyira jó nő.Ahogy láttam ő is mosolygott rám,és olyan ágybacsalogatós nézése volt.Azóta beindult a fantáziám... :) Ti hogy tudakolnátok meg,hogy akarná-e?
2013. szept. 27. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Figyelj asszony, én kikormolnám a testnyílásaidat."
2013. szept. 27. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

fogol egy üveg bort, meg egy szál gizgazt, becsingetsz, hello, és rögtön kiderül, hogy vevő-e rá.

azt hittem a pasik nem bonyolítják túl a dolgokat :D

2013. szept. 27. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédnak sok a luka,

Úgy megba**om, hogy az csuda.

Feletted lakom egyel, ha gondolod

Este gyere fel.

2013. szept. 27. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Remek rímek!
2013. szept. 27. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:
1. és a 3. rohadt jók! :D A 2. megoldás azért nem jó,mert gyakorlatilag csak este 21, 22 óra körül érkezik meg és ahogy látom rajta kissé fáradt.Nagy lenne az esélye,hogy elküldene,mivel fáradt.De,ha felvezetném neki egy levélben,hogy lenne valaki,egy fiatalember,aki megolajozná a nyílását(persze finomabban megfogalmazva :D ),akkor talán este már úgy várna,ha esetleg lemennék hozzá.
2013. szept. 27. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Írj egy szerelmes levél félét, amiben finoman, nagyon finoman kitérsz rá, hogy meg zörgetnéd, de rendesen.

És mondjuk hagysz egy utalást, hogy ha volna rá igénye akkor hagyjon valamit a kilincsére fellógatva, vagy az ajtajára kitűzve. És ha látod, hogy kint van bekopogsz, és "Meglepetés!" :) Aztán ha beránt megrántod, ha rád vágja az ajtót, akkor kivered.

2013. szept. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!