Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék a szomszéd asszonnyal? Nagy kívánatos és szimpatikus. Leakarok feküdni vele.25/F
Sehogy.
Te csak le akarsz vele feküdni, és semmi több.
Ő meg szerez pár sebet.
Csodálatos szomszédi viszonyt sikerülne kialakítanod!! Ha csak nem néztél ki már egy új lakást, ahová hamarosan költözöl, akkor ne csinálj magadnak bajt.
Ez a nő valószínűleg új férjet, a gyerekeinek új apát keres. Ha rutinos, és leveszi, hogy csak a bugyira hajtasz, akkor elpattint a fenébe. Ekkor kínos lesz neked naponta találkozni vele.
Ha meg eszébe jut, hogy csak szexre jó lenne neki egy fiatal bika, és te pont szimpatikus vagy, akkor úgy is fog kezdeményezni.
A lépcsőházban ha összefuttok, legyél udvarias, kedves, bókolj neki egy-egy alkalommal, és le fogja venni, hogy neked tetszik. Ha akar, fog ő kezdeményezni, vagy legalább is kimutatja, hogy bejössz-e neki. Ha nem mozdul rád, akkor így jártál.
Nekem személy szerint ku.rvára nem vagy szimpatikus ezzel a hozzáállással, hogy azért, mert tetszik neked, egyből le is kell fektetni. Bármit, ami mozog, mintha kötelező lenne.
Pfff...
Üdv
Egy hasonló korú nőszemély.
ma 13:20
Nem értem miért vagyok ezért unszimpatikus?Szerintem ha ő is így gondolná hogy szexeljünk akkor miért lenne ez baj?Utánna meg bármi kialakúlhat még,nem csak egy kefélésre kellene,de valóban megmozgatta a fantáziámat,de ezenfelűl még szimpatikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!