Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete a férjem eltünt este itthonról, elkezdtem keresni, másfél órát vártam rá az udvaron mikor láttam, hogy jön ki a szomszédból a szomszéd asszonnyal. Hogyan derítsem ki, hogy együtt volt-e a szomszéd asszonnyal?
(Azt tudni kell, hogy a teraszunkról teljesen belátni a konyhájukba, ott égett a villany de nem láttam ott őket.)
Mikor rákérdeztem minek volt náluk akkor azt mondta, hogy áthívta őt a tányéré amin előző nap süteményt adtam nekik. Ekkor lett gyanús, hogy a tányér le volt téve a kerítéshez már elötte, vagyis hazudottt. Utánna a csillárt ment megnézni amit vettek ezzel érvelt. Nem is gondoltam semmire, csak mikor kérdeztem, hogy otthon volt-e a férje, mondta, hogy nem. Hát jó sokáig 2 órát nézegette a csillárját!! Viszont nagyon megváltozott mind a kettő, ahogy én látom.És ha mondom neki, hogy szerintem mi történt, mert a konyhában nem voltak, akkor nem is nagyon tagadja, de nem is vallotta be. Most 12 hetes a babám, akkor 6 hetes volt. Szinte biztos lehetett benne, hogy este 7 óra után csak a picivel vagyok elfoglalva nem fogom őt keresni, akkor volt az első este, hogy a pici 8-kor elaludt és ki tudtam menni.
Fogalmam nincs mit tegyek. Ti mit tennétek a helyemben??
Ha kiderítem, akkor tuti, hogy elválok tőle. Szerintetek rosszul gondolkodom?
Tegyük félre a mi lenne ha kérdéseket.
Milyennek ismerted meg a férjed? Véleményed szerint képes lenne pont a szomszédasszonyoddal, a "szemed láttára" megcsalni "fényes nappal"?
Ehhez legalább egy nagyon iskolázatlan bunkó paraszt férj kell (bocsánat a kifejezésért, de tényleg így van.)
Viszont! Ha a férjed NEM csalt meg a szomszédasszonnyal (lehet, hogy átment a csillárt megnézni és beszélgettek), akkor az amit művelsz, könnyen a házasságodba kerülhet.
Ne fesd az ördögöt a falra. Módszer arra úgysincs, hogy kiderítsd, a férjed együtt volt-e a szomszédasszonnyal vagy sem. Vagy bevallják, vagy nem.
Nyugodt pillanatban üljetek le és beszéljétek meg. Ne kérdőre vond, hanem mondd el neki, hogy téged nagyon bánt az, hogy a szomszédasszonytól jött ki és félreérthető dolgokat mondott, nem volt őszinte, egyenes. Szeretnéd tudni, hogy mi az igazság, van-e okod arra, hogy féltsd a kapcsolatotokat, a házasságot, a gyermeked jövőjét. Egy normális hangvételű beszélgetésben a reakciók is sok mindent elárulnak.
két dolgot tehetsz. kinyomozod és akkor lehet beigazolódik a gyanud, tönkre megy az életed.
vagy amit nem tudsz nem fáj alapon hagyod a dolgot és azt mondod hogy tényleg új csillárjuk van.
persze ha megint elöfordul akkor már elgondolkodtató lenne.
Van rá módszer, a japán nők kedvence: kitaláltak valami vegyszert, amivel kimutatható a nadrágból az előváladék.
Persze ez csak azt mutatja ki, hogy izgtott volt.
Te viszont döntsd el, hogy mit szeretnél.
Én is azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele: neked ez nem tetszik, és a jövőben fogja vissza magát.
Ha nem tudja, akkor pedig búcsúzzatok...
A legegyszerűbb azt mondani, hogy amiről nem tudsz, az nem fáj, aki ezt tanácsolja, az esetleg magából indul ki?
Előbb utóbb kibújik a szög a zsákból...akár leselkedsz, akár nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!